Kako izabrati najbolju masku za mobilni telefon

Autor:

Kada kupite novi telefon bez obzira na to koliko ste ga platili najčešća želja mnogih korisnika jeste da što duže izgleda kao nov. Ključ za održavanje telefona u savršenom stanju bez ogrebotina su definitivno zaštitne maske.

0
A- A A+
LG G4, G4, Telefon, Maska, Koža Foto: MONDO portal.

Za maske se odlučuju čak i oni koji smatraju da telefoni često zbog maski izgube na svojoj ljepoti, dok drugi masku telefona doživljavaju kao modni dodatak. U koju god kategoriju da spadate vjerovatno se svjesni da upravo maske mogu spriječiti uništavanje telefona ukoliko vam ispadne.

Današnji izbor maski za sve modele mobilnih telefona izuzetno je šarolik. Osim originala u ponudi su i brojne kopije zbog čega je potrebno obratiti posebnu pažnju na to da li maska zaista odgovara telefonu koji posjedujete. Posebnu pažnju obratite na otvore za punjač ili slušalice, jer ukoliko se ne nalaze na pravom mjestu to će vam stvarati dodatne poteškoće pri korištenju telefona.

Važno je i kakve su navike korisnika, pa bi oni koji su uz telefon navikli da nose novac, dokumenta i kartice trebalo da potraže preklopne maske koje imaju za to namijenjene pregrade.

Za nespretne kojima telefon redovno ispada ili završi pod vodom najbolji izbor su otporna “kućišta”, a za one koji žele da ostane očigledno koliko je njihov telefon tanak postoje super tanke maske. Naravno, postoje i rješenja za one kojima je jednako važna i estetika i funkcionalnost.

Ostale vijesti