• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Milanovi transferi su besmisleni

Autor mondo.ba

"Nikada nisam vidio da neko u ekipi promijeni 11 igrača. Uz sav taj novac, ne kupiš vrhunskog igrača", rekao je Silvio Berluskoni.

Nekadašnji italijanski premijer prodao je klub konzorcijumu koji je predvodio Yonghong Li, a potom su kineski vlasnici tokom ljeta investirali mnogo u klub, posebno u osvježavanje igračkog kadra.


Ipak, uprkos ogromnoj sumi novca koja je potrošena na pojačanja, Berluskoni nije impresioniran.

“Ne razumijem njihovu transfer politiku. Nikada nisam vidio da neko u ekipi promijeni 11 igrača. Uz sav taj novac, ne kupiš vrhunskog igrača? Objasnite mi kako su Suso i Đakomo Bonaventura sjede na klupi, kada se radi o dva tehnički najtalentovanija igrača. Dali su kapitensku traku Leonardu Bonućiju koji je godinama bio simbol Juventusa. Rikardo Montolivo je u klubu i kapitenska traka pripada njemu“, kazao je Berluskoni za italijanske medije i dodao da nije uticao na izbor Vinćenca Montele.

Naprotiv, naglasio je da je on bio za ostanak Kristijana Brokija na klupi, ali da je tada bio u bolnici na granici između života i smrti, i da su ga samo obavijestili da je Montela novi trener.

Uprkos velikom broju pojačanja koje je doveo Milan nakon sedam kola u Seriji A zauzima tek sedmu poziciju sa 12 bodova, devet manje od lidera Napolija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC