• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk uljepšao 70. rođendan Viteza

Autor mondo.ba

Hrvatski velikan gostovao u Vitezu povodom velikog jubileja bh. premijerligaša.

Hrvatski velikan Hajduk iz Splita prvi put gostovao je u Vitezu, gdje je uljepšao jubilej domaćeg kluba - NK Viteza, koji je proslavio 70 godina uspješnog rada.

Iako vremenske prilike nisu bile idealne, na stadionu u Vitezu okupilo se više od 2.000 gledalaca, a gosti su slavili 3:0.

Uoči utakmice i dolaska Splićana u Vitez, navijači domaćeg kluba, popularna "Torcida Vitez" priredila je sjajan doček bratskom klubu iz Hrvatske, dok su članovi uprave Hajduka domaćinima uručili prigodne poklone povodom velikog jubileja.

...
Izvor: YouTube

Na klupi Vitežana sjedio je povratnik Branko Karačić, koji je nedavno preuzeo ekipu, nakon što je okončana saradnja sa dosadašnjim trenerom Ivicom Bonićem. Karačić je legenda Hajduka, samim tim ovaj meč za njega je bio naročito poseban.

"Ovo je poseban doživljaj, 70 godina Viteza. Važno je da je Vitez uspostavio kvalitetnu saradnju sa tako velikim klubom kao što je Hajduk, koji budi posebne osjećaje u meni", rekao je Karačić lokalnim medijima.

Proslava velikog jubileja nije došla baš u najbolje vrijeme, s obzirom da je Vitez posljdnjeplasirana ekipa Premijer lige BiH. Ipak, svi u ovom klubu nadaju se da će dolazak novog trenera donijeti "pozitivan šok" i da će sve krenuti uzlaznom putanjom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC