Lepotice, ti li si? (FOTO, VIDEO)

Autor:

TLZP učesnici nikad ne prestaju da nas iznenađuju!

0
A- A A+

"Tvoje lice zvuči poznato" nas je obradovalo performansom Tijane Dapčević koja je pevala pesme Lady Gage i prikazala nam zgodne polugole manekenke koje su bile u "paketu" nastupa, a sjajan glas je pevačici odneo pobedu u ovoj epizodi. Ček u iznosu od 1.000 evra je dodelila Centru za lica sa posebnim potrebama iz Skoplja!

A, onda je došlo vreme za malo nostalgije i one prave kafanske muzike koju su nam približili učesnici u ulogama legendarnog Tome Zdravkovića i Cuneta Gojkovića.

Stevan Anđelković je zamalo rasplakao žiri i publiku svojim savršenim performansom, ali je pravo iznenađenje bila transformacija lepe glumice Dragane Mićalović u Cuneta!

Izvor: YouTube

Pre toga smo videli Branislava Lečića i Baneta Vidakovića kao Bruna Marsa i Entonija Kidisa, a obojicu je žiri pohvalio da su preneli energiju na publiku kao da su 20 godina mlađi!

Izvor: YouTube

Publiku i žiri je do "usijanja" dovelo mladi kikbokser Nenad Pagonis koji je odradio fantastičnu imitaciju Eksla Rouza u sve uskim crvenim boksericama, a vokalne sposobnosti koje je pokazao su oduševile žiri!

Izvor: YouTube

Specijalna gošća šoua je bila pevačica Katarina Kaja Ostojić koja se pridružila koleginicama Bebi Dol i Miri Škorić da im pomogne u izvedbi pesme "Ne možeš sa nama" koju ona peva sa reperkom Mimi Mercedes.

Izvor: YouTube

I "poslastica" koja nas je sačekala na samom kraju druge epizode TLZP-a je "Ministarka" Edita Aradinović u ulozi Severine.

"Oduševila si me, a u isto vreme i ukopala, jer stvarno ne znam kako da glasam pošto ste svi bili fantastični", istakao je Andrija Milošević.

Izvor: YouTube

Ostale vijesti