• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakvo objašnjenje: Ne idemo na SP zbog genetike!

Autor mondo.rs

"Možda da spojimo visoke žene i muškarce iz cele Škotske, pa da vidimo šta ćemo dobiti...", kazao je Gordon Strahan nakon što je njegova reprezentacija ostala bez svake šanse za odlazak na Mundijal i zaprepastio sve prisutne.

Škotske na šampionatima sveta nema od 1998. godine, a neće je biti ni u Rusiji!

Fudbalska reprezentacija ove zemlje razočarala je navijače i samo remizirala protiv Slovenije (2:2), što je značilo da će Slovaci završiti kao drugoplasirani i plasirati se u doigravanje, pošto su bez velike muke savladali slabašnu Maltu.

Navijači su nezadovoljni i žele odlazak selektora Gordona Strahana, ali ni on sam nije siguran da li želi ili ne da ostane na ovoj poziciji. "Ne razmišljam trenutno o tome", kazao je on kratko.

Međutim, kratak nije bio kada je u pitanju izlaganje o tome zbog čega Škotska nije uradila više u ovim kvalifikacijama, pa je prisutnim novinarima dao veoma neobičnu izjavu koju sigurno nisu očekivali pri postavljanju pitanja.

Gordon Strahan, nekadašnji i reprezentativac Škotske, govorio je o genetici!?

"Kada je u pitanju genetika - daleko smo iza svih. U prethodnim kvalifikacijama bili smo drugi najniži nacionalni tim odmah iza Španije. To znači da moram da izaberem tim koji može da odgovori visinom i snagom protivniku. Čak ni večeras to nismo uspeli protiv Slovenaca tokom prekida. Genetički moramo da poradimo na ovim stvarima, to je veliki problem za nas", kazao je Gordon Strahan, a onda čak izložio i ideju koja je nasmejala prisutne:

"Možda da spojimo visoke žene i muškarce iz Škotske, pa da vidimo šta ćemo dobiti...".

Svakakvih smo se izgovora naslušali, ali ovo niko nije očekivao, pa su i britanski kolumnisti brzo "obradili" ovu veoma zanimljivu temu nazvavši Strahanovu "alibi priču", kratko i jasno, glupošću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC