• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan (opet) povrijedio skočni zglob

Srpski as doživio je povredu zbog koje je dva puta pauzirao tokom prošle sezone. Ipak, prvi izvještaji iz SAD upućuju na to da nije ništa ozbiljno.

Opet zglob, opet desni!

Bogdan Bogdanović nije završio utakmicu u kojoj se, do posljednje sekunde treće četvrtine, sjajno nadmetao sa kolegom iz reprezentacije i dobrim prijateljem, Milošem Teodosićem.

Pokušavajući da spriječi šut rivala uz zvuk sirene, s pola terena, Bogdanović je prema izvještajima koji stižu iz Los Anđelesa doživio distorziju desnog skočnog zgloba, zbog čega je prošle sezone u dva navrata morao da pravi pauze - u prvom i drugom dijelu sezone.

Bogdanović je uz pomoć saigrača i bez da se oslanjao na nogu prvo stigao do klupe, a potom produžio u svlačionicu iz koje se nije vraćao na parket.

Do povrede, uz ubačene tri trojke iz četiri pokušaja, Bogdan je bio među najefikasnijima u svom timu sa 13 poena.


Sakramento Kingsi ušli su drugo poluvrijeme bez povrijeđenog Džordža Hila, pa je novinare okupljene ispred svlačionica dva tima u "Stejpls centru" zanimalo da li se već sada zna nešto više o pauzama koje očekuju i Hila i Bogdanovića.

Ako je sudeći prema ličnom utisku reportera lista "Sacramento Bee" - neće ih biti, odnosno nijedna od dvije povrede nije ozbiljna.

Štaviše, novinar Džejson Džons objavio je da su, citiramo, "Bogdanović i Hil poslije utakmice bili više zainteresovani za svoju porciju piletine i kolača nego za povrede".

Ako je ovo ujedno i dijagnoza - gledaćemo Bogdanovića 19. oktobra rano ujutru kada će Kingsi u prvoj zvaničnoj utakmici sezone dočekati Hjuston Roketse.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC