• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aplikacija koja tačno zna šta volite!

Autor mondo.rs

Ova aplikacija tačno zna šta volite! I nagradiće vas!

Nekada smo muziku slušali na tranzistorima, vokmenu, diskmenu, a danas preko telefona. Nekada smo se okupljali kod prijatelja i igrali monopol, riziko, domine, a sada sve igre imamo na telefonu. Danas, aplikacija WOAH donosi revoluciju, koja sav vizuelni i audio sadržaj diže na viši nivo! Slobodno kažite „WOAH“ za to kako aplikacija izgleda, ali i za nezaboravne trenutke koja sa sobom nosi!

Istraživanja su nam pokazala da tinejdžeri širom sveta najčešće koriste Instagram, Facebook, YouTube i Twitter, kao svoje omiljene aplikacije. Jednu koriste zbog fotografija, drugu zbog predstavljanja ličnih profila, na trećoj gledaju klipove i slušaju muziku, dok četvrta sa sobom nosi dinamičnost svakodnevnih informacija velikom brzinom. Coca-Cola je upravo zbog ovakvih interesovanja tinejdžera kreirala WOAH aplikaciju, kako bi zadovoljila prohteve mlade populacije širom sveta, pa tako i kod nas.

Zato WOAH na jednom mestu nudi mnogo kvalitetne muzike, video klipova i drugih zabavnih sadržaja koji korisnici, potpuno besplatno, mogu personalizovati po sopstvenom izboru, a mogu mu pristupiti čak i kada su offline. WOAH sve do 24. oktobra najbržima u svakom satu poklanja vaučer za kupovinu u WinWin radnjama.

Kako to da učinite? Sve što treba da uradite je da kupite promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l koja ćete prepoznati po etiketi i čepu srebrne boje i WOAH žigom na vrhu čepa. Skinite WOAH aplikaciju koja je besplatna i dostupna na Google Play Store i iOS App Store. Zatim, napravite svoj profil na WOAH aplikaciji, pronađite kod ispod zatvarača promo pakovanja, upišite ga u aplikaciju i pošaljite. Nadalje sve zavisi od toga koliko ste bili brzi, jer prvi poslati mejl svakog sata dobija vaučer u iznosu od 4.000 RSD za kupovinu u WinWin prodavnicama u celoj Srbiji. Dobra vest je da se možete igrati 24 sata i isto toliko puta biti u prilici da osvojite vaučer.

Tamo gde je sve na jednom mestu tu počinje luda avantura, po imenu WOAH!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS