• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superliga: Termini, TV prenosi, delegiranje sudija

Autor mondo.rs

Pred nama je 13. kolo Superlige, poslije kojeg će u Beograd doputovati Arsenal, a Partizan krenuti put Albanije. Biće vruće u Lučanima, zakazan je i derbi za opstanak.

Pauza, nadoknada Kupa, pa - Superliga!

Za jedan dio karavana koji prošle srijede nije nastupao u zaostalim mečevima osmine finala Kupa Srbije takmičarska sezona biće nastavljena u subotu i nedjelju utakmicama 13. kola u kojima se "nameće" nekoliko duela.

Derbi bi bio duel Radničkog i Voždovca, mada će Bačka i Borac igrati jedan od onih susreta koji "važe šest bodova" kada govorimo o borbi za opstanak, a vruće bi moglo da bude u Lučanima gdje se sastaju Mladost i Napredak poslije čijeg je okršaja prošle sezone "sve pucalo" i na terenu i u izjavama potom…

Crvena zvezda i Partizan nastaviće svoj jesenji slalom kroz tri takmičenja u posljednjim mečevima pred 3. kolo grupne faze Lige Evrope narednog četvrtka: crveno-bijeli će dočekati Mačvu uz direktan prenos na Areni sport 4, pa početi da misle na dolazak Arsenala, dok će crno-bijeli morati u Surdulicu na duel sa Radnikom (Arena sport 1) pre nego što "produže" u Albaniju na meč sa Skenderbegom.

I jedni i drugi bili su ubjedljivi prekjuče u Kupu protiv rivala iz nižih rangova takmičenja, Dinama iz Vranja i Rtnja iz Boljevca.

Crvena zvezda dočekuje Šapčane na stadionu na kojem u 2017. godini, kada je Superliga u pitanju, nije pobijedila samo Partizan. Posljednja utakmica za bodove, osim "vječitih derbija", u kojima crveno-bijeli nisu pobijedili kao domaćini datira iz 2016. godine (Mladost Lučani 2:2).

Partizan je na FIFA pauzu otišao sa jednom pobjedom iz četiri meča, a period za oporavak i podizanje forme upotpunjen je "trojkom" u Boljevcima u Kupu poslije čega bi u Surdulici i Korči trebalo vidjeti prave rezultate.

Radnik je u prvom duelu sa Partizanom poslije plasmana u Superligu, 14. oktobra 2015. godine, uspio da osvoji bod (2:2), a potom je uslijedila serija od četiri crno-bijele pobjede, doduše dva puta s golom razlike.

Surduličani su bili očajni domaćini na startu sezone (Vojvodina 0:4, Crvena zvezda 0:5, Zemun 0:1), ali su poslije toga dobili dva meča u nizu (Rad 3:1, Bačka 3:1).

Parovi 13. kola:

petak

Zemun - Vojvodina 15.00
/Anđelovski/

Crvena zvezda - Mačva 16.00 (AS4)
/Santrač/

Radnički - Voždovac 16.00
/Nikolić/

Čukarički - Javor 17.00
/Đokić/

Rad - Spartak 17.00
/Obradović/

nedjelja

Bačka - Borac 15.00
/Šegrt/

Radnik - Partizan 15.00 (AS1)
/Lukić/

Mladost - Napredak 17.00
/Đorđić/

Tabela: Crvena zvezda 28, Vojvodina 25, Partizan 24, Voždovac 24, Spartak 22, Radnički 21, Čukarički 20, Napredak 17, Radnik 15, Mačva 13, Zemun 13, Mladost 12, Rad 8, Bačka 7, Javor 7, Borac 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC