Halo, Kiza, čujemo li se?

Zašto je komunikacija trenera Borca Zorana Kize Milinkovića sa novinarima praktično na minimumu? Razlog je bizaran…

Halo, Kiza, čujemo li se? Foto: MONDO/Goran Arbutina

Konferencija za novinare FK Borac pred derbi sa Zrinjskim imala je neobičan kraj.

Od dolaska u Borac komunikacija srpskog stručnjaka Zorana Kize Milinkovića sa novinarima, za razliku od njegovih prethodnika, svedena je na minimum, odnosno samo na izjave tokom zvaničnih konferencija za novinare.

Uprkos želji novinara, pa i obećanju samog Milinkovića, da će biti dostupan i na telefon, to još nije moguće, a na prethodnih nekoliko konferencija za novinare strateg Borca i ljudi iz uprave su objašnjavali da on još nema SIM karticu.

Trener Borca konačno je upalio telefon, ali je i dalje nedostupan…Zoran Kiza Milinković je u petak dao novo objašnjenje i zašto.

"Ja sam dobio broj nakon mjesec dana i vjerujte mi, ja želim komunikaciju. Ja razumijem da ne možete da uvijek dolazite na konferencije za štampu i hoću da vam se javim, sa zadovoljstvom vam stojim na raspolaganju, karticu sam dobio prije tri dana, ali ona je pukla. Jedan bizaran razlog, ne znam šta se desilo, promijenićemo je i preko Dejana (portparola, op.a.) ću vam dati broj“, objasnio je Milinković i dodao:

"Ja sam dobio i aparat i karticu, pukao je i aparat i kartica. Čim budem imao broj daću vam ga, ako se ne javim odmah zbog treninga ili radim, javiću vam se poslije. Nemojte da mislite da mi nije stalo do vas, itekako mi je stalo“.

Nakon ovog objašnjenja banjalučki sportski novinari odustali su od iznenađenja koje su pripremili treneru Borca.

Zbog problema u komunikaciji sa novinarima koje je izazvao nedostatak SIM kartice, novinari predvođeni iskusnim Sinišom Kotarašem, kupili su SIM karticu Milinkoviću, koju su planirali da mu uruče.

Ukoliko ne uspije da zamijeni onu koja je pukla, stiže pomoć novinara za Kizu!

Foto: MONDO/Goran Arbutina

Ostale vijesti