• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sećamo se šta su Srbi radili na Kosovu"

Autor mondo.rs

Fudbaler Skenderbega Bajram Jašanica za klupski sajt, bez ikakve potrebe, umešao politiku i dešavanja na Kosovu sa najavom utakmice protiv Partizana.

I laicima je jasno da utakmica albanskog Skenderbega i srpskog šampiona Partizana 19. oktobra u 3. kolu LIge Evrope (kao i revanš u Beogradu 2. novembra) neće biti tek samo sportski događaj (a trebalo bi).

Fudbal bi trebalo i MORAO da bude jedino važan, ali i pojedini akteri predstojeće utakmice dolivaju ulje na vatru, bez ikakve potrebe.

To je učinio fudbaler Skenderbega Bajram Jašanica koji je u izjavi za albanske medije i klupski sajt ovako najavio meč protiv Partizana:

"Što se tog meča tiče, biće veoma poseban duel. Još se svi sećamo šta su Srbi radili na Kosovu...Kosovo i dalje oseća posledice nasilja i masakra srpske države, pa je ovo definitivno poseban meč za mene. Moramo pobediti po svaku cenu".

Naravno, trebalo bi biti pametniji i izidći se iznad ovakih nefudbalskih stvari. A pogotovo bi to na umu trebalo da imaju pojedini navijači Patizana, koji su svojim delima doprineli da crno-beli dve utakmice u Evropi igraju pred praznim tribinama.

I navijači i klub bi morali da učine sve da u Beogradu ne bude nijednog incidenta, nijedne baklje, petarde, a pogotovo ne bilo kakvih političkih poruka, koje bi mogle skupo da koštaju srpskog šampiona. Možda čak i izbacivanja iz Evrope, jer je poznato da su crno-beli pod lupom UEFA zbog raznoraznih stvari. 

Zbog Partizana biciklom u Albaniju!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC