• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idealan tim je kad imaš 11 Mandžukića

Autor Anadolija

Mandžukić uvijek želi igrati. Drugi igrači sa takvim problemom ne bi izašli na teren, ali on ima duh ratnika i veliki je profesionalac, kazao Dalić

Zlatko Dalić, privremeni selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, potvrdio je da je Mario Mandžukić igrao povrijeđen u kvalifikacionoj utakmici za Svjetsko prvenstvo sa Ukrajinom. Dodao je da bi u svom idealnom timu volio imati 11 igrača kakav je Mandžukić

Napadač Juventusa povrijedio je zglob u utakmici sa Finskom, ali je svega tri dana kasnije zaigrao u Kijevu u ključnoj utakmici kvalifikacija za “kockaste“.

“Mandžukić uvijek želi igrati. Drugi igrači sa takvim problemom ne bi izašli na teren, ali on ima duh ratnika i veliki je profesionalac. Kada bih mogao da biram idealan tim u njemu bih želio 11 Mandžukića“, kazao je Dalić za italijanske medije.

U klub se vratio sa povredom, ali prema informacijama iz torinskog kluba očekuje se da će Mandžukić u subotu zaigrati u derbiju Serije A protiv Lacija. To je danas potvrdio i Masimiliano Alegri, trener Juventusa.

“Ne, nemojte Mandžukiću reći da je povrijeđen, to će ga dotući. Ako to i uradite biće jako ljut. Vratio se i dobro je, mislim da ta povreda sa Hrvatskom nije bila previše ozbiljna. Može da igra, trenira i stvarno je dobro“, rekao je Alegri.

Hrvatska je savladala Ukrajinu rezultatom 2:0 i plasirala se u baraž evropskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje će se 2018. godine održati u Rusiji. Ime protivnika u baražu saznaće 17. oktobra, kada će se održati žrijeb parova u Cirihu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC