• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mihajlović besan: Vređaju me kreteni!

Autor mondo.rs

Trener Torina Siniša Mihajlović ogorčen zbog uvreda koje su na njegov račun uputili navijači Krotonea: "Srbin ili ciganin, njima je to isto, vređaju ceo moj narod!".

Siniša Mihajlović, poznat kao temperamentan, nije mogao da ostane gluv na uvrede koje su na njegov račun uputili navijači Krotonea, tokom utakmice Serije A sa Torinom.

"To su neznalice, nadam se da Krotone neće platiti zbog tih kretena! Ciganin ili Srbija, to je njima isto. Oni ne shvataju da ne vređaju samo mene, nego čitav moj narod. Ovo je Serija A u svom najgorem izdanju! Ne mogu da se borim sam, ne mogu ja tu ništa. Razumem njihovu frustriranost, razumem i da nisu obrazovani, ali zašto mi to ne kažu u lice?", rekao je ljutiti Mihajlović, čija je ekipa igrala nerešeno sa Krotoneom (2:2). 

Dodao je:

"Ja poštujem sve, ali mene ne poštuju i žao mi je zbog ovoga. Ovo je Italija, kultura, ali ima dosta neznalica. Žao mi je Krotonea što treba da plati zbog ovakvih kretena".

EVO KAKO JE REAGOVAO:

Siniša Mihajlović
Izvor: YouTube

Mihajlović je svoju čitavu trenersku karijeru proveo vodeći italijanske klubove. Trenersku karijeru započeo je 2006. godine u milanskom Interu kao pomoćni trener. Kasnije je samostalno trenirao Fiorentinu, Sampdoriju, Milan i reprezentaciju Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC