• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbogom Mikša...

Autor SRNA

Na prijedorskom groblju Pašinac danas je sahranjen muzičar, slikar i pjevač grupe "Tattoo" Dalibor Popović Mikša, koji je preminuo u 37. godini od posljedica srčanog udara.

 Sahranjen Dalibor Popović Mikša Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sahrani Popovića prisustvovao je veliki broj Prijedorčana.

Kao i na sinoćnoj komemoraciji, svi su saglasni da je prerano ugašen jedan mladi život i da je Mikša na polju slikarstva i muzike mogao još toliko toga da ostvari.

Među onima koje je najviše pogodila vijest o njegovoj iznenadnoj smrti su članovi grupe "Tattoo" čiji je novi album "U nebogled" nedavno objavljen.

Dalibor Popović Mikša, muzičar, slikar i pjevač grupe "Tattoo" preminuo je 13. oktobra u Beogradu od posljedica srčanog udara.

Mikša je rođen u Zagrebu 1980. godine. Početkom devedesetih, sa porodicom se preselio u Prijedor. Kao tinejdžer, sa svojim drugarima iz naselja 1995. godine osniva bend "Tattoo", a već 1997. godine osvajaju glavnu nagradu na Zaječarskoj gitarijadi.

Svoju karijeru nastavio je i kao slikar. Akademiju likovnih umjetnosti završio je u Banjaluci u klasi profesora Radomira Kneževića. Posljednjih nekoliko godina živio je i radio u Beogradu. Iza sebe je ostavio roditelje, sestru, suprugu i četvorogodišnju kćer.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zena-zmaj

Žao mi je

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop