Dnevni horoskop za 18. 10. 2017.

Autor:

Šta vam zvezde savetuju danas saznajte u MONDO horoskopu!

Ovan

Više ćete obratiti pažnju na druge ljude, na partnerstva, na izgradnju odnosa sa drugima. Možete konačno upoznati neku novu i zabavnu osobu. Previše ste osetljivi.

Bik

Imaćete više energije za posao, privatni život i lakše ćete se posvetiti obavezama. Dajte svoj maksimum. Na kraju dana ćete biti premoreni, ali je ovo jedan od uspešnih dana.

Blizanci

Od kolege možete čuti dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak i pomak koji ste i očekivali. Šetajte više i budite aktivni da ne biste imali problem sa cirkulacijom.

Rak

Budite vredni na poslu. Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog obaveza. Sada je vreme za promene u kući, kupovinu nameštaja ili neke tehnike.

Lav

Danas ste prilično dobro raspoloženi. Imate više volje i želje da nešto novo započnete na poslu. Drugi će Vam izaći u susret i svvaka saradnja će biti lako ostvarljiva.

Devica

Danas je bitno da udovoljite sebi i da se ne opterećujete novcem. Vreme je da napravite neke promene koje se tiču finansija. Ako imate ideju za novi ili dodatni posao, sada je vreme da počnete da je realizujete.

Vaga

Danas se osećate sjajno. Imate puno energije i spremni ste za rad. Ako ste planirali da uvedete neke nove navike u svoj život, sada je vreme za to.

Škorpija

Danas se osećate odlično. Imate dosta posla, ali Vas to ni najmanje ne nervira. Dobro ste organizovani, samo pazite da ne napravite greške.

Strelac

Prijatelji su Vam od velike pomoći danas. Možete imati neku novi saradnju sa drugima. Ne jedite jaku hranu, moguć je problem sa cirkulacijom.

Jarac

Ide Vam sve od ruke na poslu, ali i kolega pomažu. Zadovoljni ste, iako znate da još puno posla morate da odradite. Bitna je saradnja i dogovor ćete lako postići ako budete otvoreni.

Vodolija

Danas bi trebalo manje da radite, više da se relaksirate. Provedite vreme sa prijateljima. Bavite se nekom aktivnošću, idite do parka, prošetajte, iskoristite lepe jesenje dane. Odlično ste raspoloženi.

Ribe

Mogući su povećani troškovi. Ne bi trebalo da slušate druge ljude ako Vas savetuju kako da trošite novac i kako da bolje radite. Radite kako Vi mislite da treba. Saradnja sa ženama nije baš preporučljiva danas.

Ostale vijesti