• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bambi" Tošić: Ne idemo krvavih očiju u Albaniju

Autor mondo.rs

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić dao je vrlo smirenu i pametnu izjavu pred okršaj sa albanskim Skenderbegom u 3. kolu Lige Evrope.

 "Bambi" Tošić: Ne idemo krvavih očiju u Albaniju Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče, odnosno tokom celog boravka u Albaniji, treba da misle samo na jedno - na fudbal.

Uostalom, i trener Miroslav Đukić jasno poručuje da "Partizan ne ide u Albaniju vodi politiku, već da igra fudbal i da proba da pobedi".

Isto razmišlja i jedan od najiskusnijih u redovima Partizana, Zoran "Bambi" Tošić, koji je bio i deo reprezentacije Srbije, koja je igrala protiv Albanije u istom tom Elbasanu pre dve godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (pobeda Srbije 2:0), posle onog čuvenog prekida u Beogradu i "slučaja dron"..


U izjavi za TV Partizan, "Bambi" se prisetio tog duela.

"Posle svega što se desilo u Beogradu, postojao je neki naboj i pritisak da se dobije utakmica. Dešavanja u Begradu su ostavili veliki utisak na sve, i ta revanš utakmica se iščekivala kao da se pripremao neki odgovor. Ključ svega je da smo mi izvukli pouke iz te utakmice i videli da na neke stvari koje se dešavaju mi ne možemo da utičemo i da treba samo da se skoncetrišemo na teren. U Albaniji je bila potpuno mirna, normalna utakmica, bez ijednog incidenta. Nije bilo nikakvog žara u očima, niti smo mi ili oni razmišljali kao o nekom ratu".

Isto tako razmišlja i sada pred utakmicu protiv Skenderbega:

"I sad svi smo skocentrisani maksimalno na teren i svako treba isključivo da razmišlja samo o svom poslu i o svojoj igri. Ono što se dešava van terena to treba da bude mimo nas. Mi ne treba da idemo tamo sa krvavim očima i da kao nekoga treba da svetimo. Mi idemo da pobedimo fudbalski i o tome jedino treba da razmišljamo".

Važan činilac u ovakvom meču mogao bi da bude golman Vladimir Stojković, za koga Tošić kaže da je izuzetno bitna karika.

"On je već godinama stub reprezentacije, mi boljeg od njega nemamo, on je stvarno najbolji i zaslužuje sve što mu se dešava. Dostigao je formu. Veoma je bitno kad imaš takvog golmana, kad si siguran da može da ispravi kad nešto ne ide kako treba, da možeš da se osloniš na njega. On je veoma bitna karika, ali da ga ne hvalimo preterano", našalio se Tošić.

Napadač Ognjen Ožegović je u dobroj formi i od njega se očekuju gol(ovi):

"Zavisi od trenera da li ću igrati, a ako budem nadam se da ću doprineti dobrom rezultatu. Ako budemo izašli svi kao jedan, možemo da napravimo povoljan rezultat".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC