• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević pred Arsenal: Neka ga da Vujadin

Autor mondo.rs

Crvena zvezda spremno dočekuje duel protiv "tobdžija". "Da mi neko ponudi bod protiv Arsenala ne bih prihvatio. Pokušaćemo da igramo našu igru, a kako će se stvari odvijati, zavisiće od mnog stvari", poručio trener crveno-belih

 Milojević pred Arsenal: Neka ga da Vujadin Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda u 3. kolu Lige Evrope u četvrtak pred svojim navijačima dočekuje londonski Arsenal.

Svi među crveno-belima svesni su da je to važan duel i to protiv velikog tima. Trener Vladan Milojević kaže da sa nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv slavnih "tobdžija".

"Konačno možemo da pričamo i o ovoj utakmici. Očekujemo spektakl, dolazi nam jedna od najboljih svetskih ekipa, iz prvenstva koje je po meni najbolje u Evropi. Svima nam je bilo drago kada smo izvukli Arsenal, milisim da su ovakve utakmice potrebne Crvenoj zvezdi", rekao je novinarima strateg Crvene zvezde.

O Arsenalu nije trošio reči.

"Ne znam šta bih mogao novo da kažem o njima, u pitanju je ekipa koja igra moderan fudbal. Mi se nismo posebno pripremali za ovaj meč, verujem u svoje igrače i verujem da će dati sve od sebe".

"Tobdžije" stižu u Beograd posle tri poraza na gostovanju. Da li će niz biti nastavljen na stadionu "Rajko Mitić"?

"Mislim da su dovoljno iskusna ekipa. Svi ti porazi su u Premijer ligi, dok su BATE 'čisto' dobili u Borisovu. Sigurno će atmosfera biti 'vrela', ali koliko će im to biti problem, videćemo. Voleo bih da bude", rekao je Milojević.

Izvesno je da Arsen Venger neće dovesti najjači tim u Beograd. Mediji na Ostrvu preneli su da će najmanje trojica standardnih igrača izostati, dok će šansu dobiti neke mlađe snage.

"Ne mislim da su nas potcenili, niti je Arsen Venger takav tip trenera. Jednostavno, imaju mnogo takmičenja i veliki fond igrača. Ne mislim da oni imaju kombinovani sastav jer ko god da im igra, jaki su".

Na pitanje koliko Zvezda možde da parira Arsenalu, Milojević nema pravi odgovor, ali kaže da će njegov tim pokušati da igra svoju igru.

Kanga spreman ili ne? "Ono što je sigurno, van ekipe su Milić, Rikardinjo, Frimpong i Jovičić. Kanga vuče povredu još od Kelna, pa ćemo videti sutra kakva je situacija. On je veoma važan igrač za naš tim".

"Ne znam, videćemo. Kao što sam već rekao, ovakve utakmice su nam potrebne, probaćemo da igramo našu igru, a videćemo kako će se utakmica razvijati. Zavisi od mnogo toga. Jedino što mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe".

Milojević nije mogao a da se podseti istorije Crvene zvezde i Arsenala. Gol koji je Zvezda postigla 1978. u Londonu jedan je od najlepših u klupskoj istoriji.

"Slažem se da je to bio sjajan gol. Mi nismo uvežbavali tu akciju, ali ne bih da otkrivam šta smo radili na treninzima. Tada je gol dao Dule Savić, pa neka ga sada da sin (Vujadin)", odgovorio je Milojević kroz osmeh.

"Bilo mi je puno srce juče kada sam imao priliku da vidim svoje igrače sa generacijom iz 1978. godine, o kojoj sam mnogo puta slušao od svog oca. Bilo mi je puno srce i nadam se da ćemo i mi zaslužiti da nas jednog dana pamte".

Iako je Zvezda svesna da će se boriti sa favoritom, niko unapred ne želi da se zadovolji "manjim stvarima".

"Da mi neko ponudi bod protiv Arsenala ne bih prihvatio", rekao je Milojević, nakon što je i Nenad Milijaš isto prokomentarisao.

"Drago mi je što i igrači tako razmišljaju", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je imao poruku i za navijače Zvezde.

"Poruka je rasprodat stadion. Mislim da bi još jedan ovakav stadion bio rasprodat. Navijači su svoju utakmicu dobili, a mi idemo da ih pratimo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC