• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Reala: Luka, mora li ta Amerika?

Autor mondo.rs

"Svaki dan u kome Luku zadržimo u klubu je pravi luksuz", potpuno otvoreno govorio je predsednik Real Madrida o najvećem evropskom talentu Dončiću koji će, izvesno je, vrlo brzo u NBA ligu.

Neće biti veliko iznenađenje ukoliko Luka Dončić (18) bude izabran kao prvi pik na narednom NBA draftu pošto se radi o verovatno najtalentovanijem igraču Evrope koji je ovog leta osvojio i zlatnu medalju na Eurobasketu sa Slovenijom.

I u klupsku sezonu je ušao "jako", sa motivom da se još više dokaže, pa je tako protiv Efesa, u prvom kolu Evrolige, ubacio svoj rekord karijere - 27 poena.

Sve je izvesnije da će ga Evropa pamtiti samo kao talentovanog tinejdžera i da će se i pre dvadesete godine naći u NBA ligi, ali se u Real Madridu nadaju da će ipak svoj odlazak u Sjedinjene Američke Države odložiti bar još malo...

Koliko je teško uraditi tako nešto istakao je i predsednik "kraljevskog kluba".

"Svaki dan u kom sačuvamo Luku Dončića u timu je pravi luksuz. Pričamo o jednom od najboljih igrača sveta koji ima samo 18 godina", objasnio je Florentino Perez koji se suočava sa tim da slovenački biser već naredne godine zaigra "preko": "Svi želimo da njegova profesionalna karijera bude najbolja moguća, ali ćemo razgovarati sa njim kako bismo ga zadržali nešto duže u Realu".

Dončić je u odsustvu povređenog Serhija Ljulja, koga Real dugo "čuva" od NBA klubova, preuzeo lidersku ulogu, a Perez je saopštio da oporavak španskog "pleja" teče odlično.


Saopštio je i dobru vest navijačima Madriđana istakavši to da bi se Serhio Ljulj mogao vratiti na parket već u februaru, što je daleko pre prvobitne prognoze, te je naveo da je cilj Reala da ove godine osvoje Evroligu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC