• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKK Borac: Napadamo plej-of!

Autor mondo.ba

Košarkaši banjalučkog Borca nakon dva mjeseca priprema i pet kontrolnih utakmica odigraće u subotu (21. oktobar) prvi zvanični meč u novoj sezoni Prve lige Republike Srpske.

 OKK Borac pred početak sezone 2017/18 u PL RS Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Protivnik izabranicima Bojana Božića na startu novog šampionata biće ekipa Rudara iz Ugljevika (19:00), koja je, kao i Bratunac, prvi domaći rival crveno-plavih, ispala u niži rang, ali je ponovo dobila pravo nastupa odustajanjem Hea iz Bileće i Igmana iz Istočne Ilidže.

"Dobro smo odradili pripremni period, na vrijeme smo počeli sa radom i jako sam zadovoljan činjenicom da napredujemo iz dana u dan, odnosno iz treninga u trening. Siguran sam da smo odradili dobar posao, što se pokazalo i kroz posljednje tri kontrolne utakmice koje smo odigrali. Zabilježili smo dva poraza na turniru u Mrkonjić Gradu od Mladosti i Igokee 2, nakon čega smo krenuli uzlaznom putanjom. Rasli smo kao tim, uigravali se i mislim da sasvim spremno dočekujemo prvu utakmicu protiv ekipe Rudara koju izuzetno dobro poznajemo. Dugo godina su u istom sastavu, mada su ove sezone malo izmijenili igrački kadar. Otišli su im neki bitni igrači, podmladili su ekipu, ali smo, isto tako, i mi jedna od najmlađih ekipa u ligi i sigurno je da nemamo taj luksuz da se protiv bilo koga opustimo. Jednostavno, ako hoćemo da zabilježimo dobar rezultat, moramo da pružimo 150 posto svojih mogućnosti na terenu, te da pokažemo energiju u odbrani, po kojoj želim da budemo prepoznatljivi u novoj sezoni i koja treba da nam donese željeni rezultat", rekao je Božić, a prenio sajt "Borac-sport".

Trener crveno-plavih je najavio rezultatski iskorak u odnosu na prethodnu sezonu.

"Cilj je da napredujemo u odnosu na prošlu godinu i da budemo što bolji iz utakmice u utakmicu. Naravno, želimo da 'napadnemo' i plasman u plej-of, a vrijeme će pokazati da li ćemo u tome uspjeti".

Kapiten Banjalučana i jedan od najstarijih pojedinaca u ekipi Sergej Pucar vjeruje da će se uloženi trud na pripremama isplatiti u predstojećoj sezoni.

"Protiv svakog rivala idemo na pobjedu jer smatram da protiv svakoga možemo da igramo. Idemo da samo sve od sebe i smatram da rezultati onda neće izostati", rekao je Pucar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC