"Ubice moga oca" najbolja domaća serija!

Autor:

Nagradu Zlatna antena za najbolju srpsku TV seriju dodeljena je ostvarenju "Ubice mog oca". Najbolji glumac je Tihomir Tika Stanić, a glumica Milena Vasić.

Dodelom nagrada Zlatna antena završen je sedmi Festival domaćih igranih serija FEDIS, a nagrada za najbolju seriju u protekloj sezoni dodeljena je seriji "Ubice moga oca".

Na velikoj svečanosti u beogradskom Domu omladine sinoć su dodeljene nagrade Zlatna antena u 12 kategorija, a reditelj Predrag Gaga Antonijevića, autor najbolje domaće serije nagrađen je i za režiju.

Podsetite se MONDO TV priloga s inspektorom Jakovljevićem!

Izvor: MONDO

Za najboljeg glumca proglašen je Tihomir Stanić, a najbolja glumica je Milena Vasić. Najgledanija TV serija ponovo je "Selo gori, a baba se češlja".

Izvor: YouTube

Najbolji scenario ima "Vojna akademija", najbolji direktor fotografije je Predrag Jočić za serije "Selo gori, a baba se češlja" i "Sumnjiva lica", a najbolji kostim uradila je Ivanka Krstović za seriju "Santa Maria della Salute". Iz iste serije je i najbolja muzika Vojkana Borisavljevića, a najbolji montažeri su uradili TV seriju "Sumnjiva lica".

Ovako ste vi glasali u našoj anketi:


Ostale vijesti