• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miroslav Đukić: Ocena igre? Četvorka!

Autor mondo.rs

Kada je u pitanju ocena igre njegovih pulena na gostovanju u Elbasanu, na skali od jedan do pet, Miroslav Đukić kaže četvorka. "Kod kuće ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi", dodaje strateg crno-belih.

 Miroslav Đukić poslije Skenderbeg Partizan 0:0 Ocena igre? Četvorka! Izvor: MN PRESS

"Nula" u Elbasanu!

Uprkos tome što je Partizan u poslednja tri minuta uspeo da stvori dve velike šanse - Skenderbeg je odoleo i, poput crno-belih, došao do drugog boda na polovini grupne faze Lige Evrope. 

Trener "valjka" Miroslav Đukić kazao je da može samo da pohvali svoje igrače.


"Tvrda i teška utakmica, dosta izjednačena. Imali smo više zrelih šansi u drugom poluvremenu, ali mislim da je nerešen ishod realan. 
Janković, Suma i Tošić su dosta radili za ekipu, a u drugom je i kombinatorika bila bolja. Ne mogu ništa da im zamerim, mogu samo da ih pohvalim za zalaganje", bilo su prve reči Miroslava Đukića nakon susreta u Elbasanu koji će istom protivniku uzvratiti domaćinstvo za dve nedelje u Beogradu.

Novinari su Đukića zamolili da oceni igru Partizana i to na skali od jedan do pet.

"To bi sigurno bila četvorka. Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima...", kazao je trener crno-belih.

Naveo je i da nisu iznenađeni igrom domaćina, koji je tražio kontranapade preko Soua, ali da napadači nisu dolazili do šansi, odnosno nisu uspeli da se nametnu pošto je "utakmica bila dosta defanzivna". Nakon polovine takmičenja, Partizan i Skenderbeg imaju po dva boda, dok su za sada ispred njih Dinamo Kijev (7) i Jang Bojs (3).

"Dosta ujednačena grupa. Možemo da igramo protiv svakog, sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. Kod kuće ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno za nas, sa te dve pobede bismo napravili veliki korak".

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ranko BL

Ocajna igra bez konkretne ideje. Đukiću ili mjenjaj nesto ili se sklanjaj s klupe

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC