• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspisan konkurs za otkup knjiga u Srpskoj

Autor SRNA

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske objavilo je danas javni konkurs za otkup knjiga objavljenih u Srpskoj u 2015. i 2016. godini.

 Konkurs za otkup knjiga objavljenih u Srpskoj Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izdavači mogu ponuditi više izdanja, a odabir najboljih publikacija, pristiglih na konkurs, obaviće Komisija za otkup knjiga imenovana od resornog ministarstva.

Otkupljene knjige izdavači su dužni da dostave Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture.

U obzir će biti uzete knjige od značaja za kulturu i umjetnost Srpske iz kategorija – domaća književnost, prevedena književnost i publikacije iz oblasti umjetnosti koje predstavljaju ovdašnje kulturno nasljeđe i savremenu kulturu i umjetnost.

Kriterijumi za izbor i selekciju su ukupna književna i umjetnička vrijednost djela, kulturni i javni interes objavljivanja djela, promocija i afirmacija književnosti i kulture i kvalitetna realizacija sadržaja i tehnička opremljenost publikacije.

Otkup knjiga biće vršen prema ponuđenoj cijeni. Cijene navedene u ponudi ne mogu se naknadno mijenjati, a troškove dostavljanja biblitekama snosiće izdavači.

Javni konkurs biće otvoren 30 dana i dostupan je na portalu Vlade Republike Srpske (www.vladars.net), na stranici Ministarstva prosvjete i kulture i na portalu za kulturu Republike Srpske (www.ekulturars.com).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop