• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Ljudi, bolje je u Novom Pazaru

Autor mondo.rs

Partizanovog golmana ni ovoga puta nije impresionirala atmosfera u Elbasanu i tvrdi da je na mnogim stadionima u Srbiji bolja i vrelija.

 Vladimir Stojković Skenderbeg Partizan Izvor: MN PRESS

Mnogo velikih i teških utakmica Vladimir Stojković ima u svojoj karijeri. Uvek je znao da se nosi s pritiskom i veći deo psihološkog tereta, kako bi rasteretio ostatak tima, preuzme na svoja pleća.

Tako je bilo i u četvrtak uveče u Elbasanu, kada je prvi od igrača Partizana istrčao na teren i suočio se sa zvižducima čitavog stadiona i uvredama.

Za njega je nastup u Albaniji bila samo još jedna utakmica u nizu...

Iskusni golman čuvao je i pre dve godine mrežu Srbije u meču protiv Albanije i nije bio zadivljen ambijentom na stadionu. Ništa ga nije impresioniralo ni tokom meča sa Skenderbegom.

"Nisam hteo o tome na konferenciji, ali, iskreno, teže je igrati u Novom Pazaru nego u Elbasanu. Mi bismo voleli da je atmosfera bolja, ali, realno, nije tako. Normalna utakmica, kao da igrate jači meč Superlige. Mislim da je u Novom Pazaru bolja atmosfera...", rekao je Stojković.

Golman Partizana smatra da nerešen rezultat i nije toliko loš za Partizan, koji će u naredna dva meča imati priliku da stekne prednost u odnosu na konkurenet.

"Imali smo nekoliko šansi i mogli smo da osvojimo sva tri boda. Uzeli smo jedan, ali smo i dalje, sa dve pobede u Beogradu u narednim utakmicama, u poziciji da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo se već za dve nedelje revanširati Skenderbegu i da ćemo pred prepunim stadionom savladati Jang Bojs i rešiti pitanje prolaska."

Stojković je izvukao i nešto pozitivni iz kijevskog remija, gde su gostovali Švajcarci (2:2).

"Dobro je što ni Dinamo više ne sme da kalkuliše i da se opušta, već moraju jako da igraju svaki meč jako. Bilo bi dobro da u Bernu za dve nedelje opet bude nerešeno ili da Dinamo pobedi. Ako izgubi, biće baš komplikovano", rekao je Vladimir Stojković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC