• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin heroj - Milko Bjelica!

Autor mondo.rs

"Zadovoljan sam kako ovo funkcioniše", kaže najbolji igrač crveno-belih u pobedi nad Barselonom.

 Zvezdin heroj - Milko Bjelica! Izvor: MN PRESS


"Najpotcenjeniji igrač u Srbiji, a i šire - Milko Bjelica!", napisao je posle utakmice menadžer Miodrag Ražnatović, pohvalivši svog klijenta, heroja pobede Zvezde protiv Barselone.

Evroligaški veteran postigao je odlučujuće poene u trijumfu crveno-belih protiv Katalonaca i završio utakmicu sa 23 poena.

"Posle dva vezana poraza, u Kaunasu i od Budućnosti, gde se osetio umor od teškog putovanja, imali smo četiri dana da se konsolidujemo i mislim da smo se dosta dobro pripremili za ovu utakmicu. Barselona je izvanredna ekipa, jedna od najboljih, ali nije im bilo lako da igraju pred ovakvim navijačima i u ovakvoj atmosferi. Mislim da smo odigrali dosta dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, a na kraju pametno i iskusno, tako da im nismo dozvolili da naprave potpuni preokret", rekao je posle utakmice Bjelica.

Jedan od najiskusnijih u svlačionici Zvezde osvrnuo se i na taktiku.

"Taktički smo igrali dobro, kažnjavali smo njihovu odbranu, gde je mene čuvala njihova 'petica', a Peru Antića 'četvorka', zbog toga što Pero širi igru i dosta dobro šutira za tri poena".

Milko Bjelica i Branko Lazić
Izvor: YouTube

 O važnim poenima nije hteo da previše govori.

"Dobro, sigurno je da nam je ta trojka dala vetar u leđa. Na jedan razlike za njih smo ponovo poveli i kasnije pametno odigrali u odbrani. Tako da je taj njihov pokušaj bio kratkog daha".

Kada je bilo važno, Bjelica se istakao i na "niskom postu".

"Prošle godine sam igrao na poziciji "pet", odakle sam više širio igru, koristio brzinu i napadao protivnike licem. Sada koristim to što na poziciji "četiri" imam prednost u odnosu na čuvare koji su dosta lakši od mene. Zadovoljan sam kako to funkcioniše i mislim da treba tako da nastavim".




Šta navijači mogu dalje da očekuju u Evroligi?

"Sigurno ćemo pokušati da pobedimo u što više utakmica, kako ovde, tako i na strani. Borićemo se. Protivnici su na papiru mnogo jači od nas, veći budžeti, igrači sa više iskustva, ali sa naše strane su tu borbenost i srčana igra. Naravno, nećemo se predati do samog kraja", dodao je Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC