• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antonio Konte: Nikad se nisam plašio otkaza

Autor mondo.rs

"Osećam veliki pritisak, ali to nije pritisak zbog otkaza", poručio je italijanski menadžer koji je Čelsiju prošle godine doneo titulu, ali u ovoj već ima mnogo poteškoća.

Čelsi je "preživeo" već viđen poraz protiv Votforda.

Miši Batšuaji sa klupe, i Sezar Aspilikueta nakon centaršuta Vilijana, zaslužni su za veliki preokret "plavaca" koji se mnogo muče u defanzivi i organziaciji napada ove sezone, pa je tako na pomolu bio četvrti poraz u Premijer ligi.

Šampion ne deluje šampionski, zaređali su nekoliko loših partija na koje su drastično uticala još tri faktora: mali igrački kadar, povrede i veliki broj utakmica.

"Kada nisi navikao da gubiš jednu ili dve utakmice u nizu - nije jednostavno. Bilo je veoma teško protiv odličnog tima koji je u formi. Želim da vidim pozitivne stvari... Da, primili smo pet golova u poslednja dva meča, ali smo i postigli sedam", pokušao je Antonio Konte da nađe i dobre strane čudnih mečeva svojih momaka protiv Rome (3:3) i Votforda (4:2) u kojima su viđeni preokreti.


TAKO SE REAGUJE POD MAČEM: KONTEOV PREOKRET!


Izjavio je da je veoma zadovoljan kako su Vilijan, Zapakosta i naročito Miši Batšuaji doprineli po ulasku u igru, a odbacio je priče o mogućem odlasku, odnosno - otkazu.

"Osećam veliki pritisak, ali to nije pritisak zbog otkaza. Verujem u svoj rad i nikad se neću brinuti zbog otkaza. Nikada!", kazao je Italijan, mada bi ga trebalo podsetiti da u Čelsiju nikada nisu bili preterano strpljivi kada "kola krenu niz brdo".


Kontea, koji je prošle godine doneo titulu Čelsiju i to nakon očajne Murinjove sezone, mediji su već "preselili" u Milan, prvo na kraju tekuće takmičarske godine, a nakon nekoliko loših rezulta - već sada su počeli da mu "pakuju kofere".

Sa druge strane, menadžer Votforda, kome sjajno ide ove sezone i koji je prethodnog vikenda već nadmudrio Arsena Vengera, bio je potpuno "slomljen" nakon meča...

"Poptuno nepravedan rezultat, nismo ovo zaslužili. Čak ni da smo jedan bod osvojili - ne bi bilo pravedno. Međutim, to je fudbal... Igrali smo dobro, kontrolisali meč, da smo dali treći pogodak - dobili bismo", kazao je Silva koji nije želeo da komentariše pogrešnu odluku pomoćnog sudija da dodeli korner Čelsiju nakon kog je Pedro postigao spektakularan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC