Mel B protiv Mel C?

Sve su tu, samo jedne nema....

0
A- A A+

Fanovi nekadašnje grupe Spice Girls su dobili priliku da pevačice vide zajedno u jednom videu - novom spotu za pesmu Mel C.

Jedina bivša članica benda koja nije prisustvovala ovoj saradnji je Mel B, što je probudilo sumnje i vratilo glasine da su ove dve pevačice u "ratu".

Melani je objavila video za novi singl pod nazivom "Room for Love", a  njemu se mogu videti Bejbi, Džindžer i Poš, odnosno, Ema Bantom, Džeri Holvel i Viktorija Bekam.

Međutim, Mel B (Melani Braun) je vidno odsutna iz videa.

"Nije stigla da prisustvuje i naravno, to me brine... Mislim da će ljudi da to primete, a ne želim da se nešto negativno rodi iz toga", rekal je Mel C za "Press Association".

Ali, avaj, naravno da su fanovi primetili i naravno da su počele raznorazne spekulacije s obzirom na to da se već ranije pričalo kako između ove dve Melani nešto nije "kako treba".

"Ovo nije tvoje igralište. Nisam ovde da bi me ti upucala. Hraniš se mojim slabostima čak i kada nisi u mom prisustvu", deo je teksta pesme Mel C "Version of me" za koji se smatra da se odnosi na Mel B.

A, kada je voditelj Džejms Korden pitao jednom prilikom Mel B, zašto se ujedinjuju samo ona, Ema i Džeri, njen odgovor je glasio: "Zato što one dve ku*ke nisu htele."

Procenite sami šta se tu dešava...

Izvor: YouTube

Ostale vijesti