• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet "kuva" u Parizu, nova svađa Nejmara

Autor mondo.rs

Brazilski napadač se za nepuna tri mjeseca u Parizu posvađao sa, do tada, najboljim golgeterom tima, a onda i sa trenerom...

Statistički i fudbalski gledano Nejmar se savršeno uklopio u Parizu - postigao je devet golova i zabilježio osam asistencija u deset nastupa, ali nije sve tako bajno.

Da bi Brazilac "blistao" u novom klubu potrebno je i da se poveže sa saigračima, na i van terena, a čini se da mu to za sada ne ide od ruke. Nakon svađe sa Edinsonom Kavanijem oko izvođenja penala, kada je i vlasnik kluba morao da reaguje, Nejmar je ušao u problem i sa trenerom Emerijem tokom treninga.

Francuski list "L'Ekip" javljа da su se trener i igrač posvađali zbog odluke Emerija da igrači koji su igrali protiv Anderlehta u srijedu, među njima je i Nejmar, završe ranije trening.

To se nije dopalo Nejmaru koji je želio da trenira još, dok je španski stručnjak vjerovatno insistirao na "štednji energije" pred duel u Ligi 1 protiv Marseja na "Velodromu".

Prethodno je Emeri prokomentarisao period adaptacije Nejmara u Parizu i ponovio da mu je još potrebno vremena za tako nešto: "Adaptacija je nemoguća za sedmicu, dvije, tri ili nekoliko mjeseci. Potrebno mu je još vremena. Nejmar mora da se adaptira na Pariz, saigrače i naše ideje o igri. I njegovi saigrači moraju da se adaptiraju njemu...".

Pojedini francuski mediji prenose ovu izjavu uz komentar da se Nejmaru nije dopalo šta je Emeri rekao o njemu, te da je to bio u stvari "okidač svađe", a ne trening.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC