• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo francuskog derbija: PSŽ se provukao!

Autor mondo.rs

Olimpik ispustio pobjedu u četvrtom minutu nadoknade. Kavani junak, Nejmaru crveni.

Pari Sen Žermen je i dalje bez poraza u Ligi 1 ove sezone, a sekunde su ih dijelile da pognutih glava napuste Velodorom.

U velikom derbiju francuskog fudbala, Olimpik je dva puta vodio u Marseju, ali su gosti uspjeli da osvoje bod - 2:2 (1:1).

Istina, Parižani su u 55. minutu oštećeni za penal, pošto je Džordan Amavi poslije odličnog uklizavanja loptu "pokupio" i rukom, ali arbitri to nisu signalizirali.

Domaćin je poveo poslije fantastičnog udarca Luiza Gustava sa oko 30 metara već u 16. minutu. Na 1:1 izjednačio je Nejmar u 33, a novu prednost Olimpiku doneo je Florijan Tovin u 78.

Taj pogodak ponovo je "zapalio" tribine Velodroma, dok je na terenu napetost sve više rasla. U 87. minutu došlo je do koškanja igrača, a Nejmar je dozvolio sebi da bude isprovociran i odgurne protivnika, pa je morao u svlačionicu zbog drugog žutog kartona.

To, ipak, nije omelo goste da stignu do boda. U četvrtom minutu nadoknade, Edinson Kavani je izveo "slobodnjak" kao iz topa i poslao loptu pod prečku za konačnih 2:2.

PSŽ sada ima četiri boda više od Monaka (26:22), dok je Olimpik propustio priliku da se pobjedom umiješa u trku za vrh tabele. Klub iz Marseja je poslije 10. kola na 18 bodova.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC