• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolja odbrana u "ligama petice" je u Primeri

Ali, teško da možete i pretpostaviti o kom klubu je reč.

Ni Napoli, Inter ili Juventus, ni Bajern Minhen ili Borusija Dortmund, ni Mančester siti ili Mančester junajted, ni Pari Sen Žermen ili Monako, ni Barselona, Valensija, Real ili Atletiko Madrid, već - Leganes!

Klub iz predgrađa Madrida trenutno ima najbolju odbranu od svih timova u "ligama petice"!

Golman Leganesa, 33-godišnji Piču Kueljar poslednji put je savladan 15. septembra, pre tačno 487 minuta, što je najduži niz ove sezone u najjačim evropskim prvenstivma.

Trenutno petoplasirani tim Primere primio je ukupno tri gola u devet prvenstvenih utakmica, koliko i vodeća Barselona, ali pored odlične odbrane, ekipa Aseira Garitana ima problem sa realizacijom, pošto je postigla tek osam pogodaka.

Mrežu Leganesa poslednji su savladali igrači Eibara u pobedi 1:0, a potom je bila netaknuta u duelima sa Atletik Bilbaom (1:0), Malagom (2:0), Atletiko Madridom (0:0), Las Palmasom (2:0) i Đironom (1:0).


Gledajući po ukupnom učinku u dosadašnjem toku nacionalnih prvenstava, defanzivci Leganesa dele prvo mesto sa kolegama iz Barselone, koji su takođe samo tri puta kapitulirali u devet utakmica. Odbrana Mančester sitija i Mančester junajteda vadila je loptu iz svoje mreže četiri puta u devet utakmica, a po jednom više u istom broju susreta tresla se mreža Napolija i Intera. Vodeći dvojac nemačkog prvenstva, Borusija Dortmund i Bajern Minhen, savladan je po sedam puta u devet utakmica, dok su igrači Pari Sen Žermena primili osam golova u 10 mečeva, a Monakovi 12.

Poređenja radi, Crvena zvezda je primila samo tri gola u čak 13 utakmica Superlige.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC