WhatsApp sprema promenu koja će izmeniti četovanje

Autor:

Nakon video poziva stiže nešto još bolje!

0
A- A A+

Britanski Mirror objavio je da WhatsApppriprema „revolucionarnu izmenu koja će promeniti način na koji četujemo“ i to bi zaista moglo da se desi. Kako je listu otkrio neimenovani izvor, u narednom periodu WhatsApp će uvesti grupno glasovno četovanje i grupne video pozive.

Ako ova opcija bude zaista uvedena to bi omogućilo komunikaciju licem u lice grupama korisnika i obustavilo potrebu za klasičnim konferencijskim pozivima, jer bi članovi grupe u isto vreme mogli da se dopisuju (šalju fajlove jedni drugima), da se vide i razgovaraju.

WhatsApp ništa još uvek nije niti potvrdio niti opovrgao, a poznato je da je aplikacija uvela video pozive dosta kasno, tek tokom 2016. godine, kako bi se takmičila sa sve popularnijim opcijama Apple FaceTime, Microsoft Skype i Google Duo.

WhatsApp, bez premca!

Nema informacija o tome kad bi nova opcija grupnog pozivanja i četovanja mogla javno da bude dostupna, ali Twitter nalog WABetaInfo navodi da je izvesno da će te opcije biti dostupne svim WhatsApp korisnicima - Windows 10 Mobile/Phone, Android, iOS i još nekim.

Ostaje nam samo da sačekamo i isprobamo sve kad bude zvanično dostupno.

Ostale vijesti