• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konteu prekipelo: Sva ta sra**a o meni...

Autor mondo.rs

"Ako hoćete da me 'udarite' učinite to!", rekao je Italijan novinarima.

Menadžer Čelsija Antonio Konte gubi živce.

Šef struke šampiona Premijer lige nema mira na početku nove sezone, jer njegov tim ne igra kao prošle i ne deluje sigurno kao prošle.

Uoči subotnjeg gostovanja Bornmutu (18.30 časova), branilac titule zaostaje devet bodova za vodećim Mančester sitijem i nalazi se na četvrtoj poziciji tabele.

U takvoj situaciji, engleski tabloidi s vremena na vreme objavljuju tekstove o tome da mu se sprema otkaz, a u najavi današnje utakmice objavili su i dve posebno zanimljive informacije:

- Da mu se sprema smena i dolazak Karla Anćelotija na njegovo mesto

- Da ekipa nije zadovoljna njegovim metodama, o čemu su pojedini igrači navodno govorili i Stivu Holandu, nekadašnjem Konteovom pomoćniku.

Odgovarajući na te tračeve Italijan nije birao reči.

"To je sve gomila sra**a. Ako pogledate u prošlost videćete da se isto događalo i mnogim drugim menadžerima. Samo gomila sra**a. Pokušavaju da naprave problem između mene, kluba i igrača. Ako je neko srećan da nastavi da piše o ovome, ima dobre odgovore koje sam davao. Odgovaram veoma dobro na različite  teme", rekao je Konte.

Italijan tu nije zastao, već se usredsredio na trač o dolasku Anćelotija.

"Ovo je nedostatak poštovanja. Mogu da prihvatim pisanja da je klub spreman da me otpusti, kao i pisanja o toj priči sa igračima. To mogu, ali korišćenje neke druge osobe na ovaj način nije korektno i nije dobro. Ta osoba (koja je to napisala) mora da mi pošalje poruku i da mi kaže: 'Izvinjavam se, ali ovo nije tačno. Izvinite, ako želite da uradimo intervju, spreman sam'", rekao je Konte.

"Zašto morate da uvlačite druge ljude u ovo sra**e? Ako hoćete da me udarite, udarite me. Ovo nije korektno i mrzim ovakve situacije".

Konte je dodao da često razgovara sa Anćelotijem, u čijem je timu igrao kada su obojica bili u Juventusu. Jedan kao vezista, a drugi kao trener.

"U kontaktu sam sa Karlom. On mi je prijatelj. Ne marim za to šta će novine da pišu o mojoj budućnosti ili o drugim osobama, jer je ovo naš posao, a Karlo mi je prijatelj Imam veliko poštovanje za njega i bio je trener Juventusu", dodao je Konte, koji će u subotu voditi Čelsi u borbi za šestu premijerligašku pobedu ove sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC