• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo i Nole - detalj koji je prošao neopaženo

Autor mondo.rs

Teodosić, Klipersi, pa i NBA liga podelili su fotku dvojice možda i najpopularnijih aktivnih sportista Srbije. Slika otkriva i jedan detalj vezan za Teovu povredu.

 Miloš Teodosić i Novak Đoković detalj sa slike Izvor: MN PRESS



Miloš Teodosić i Novak Đoković zajedno na fotografiji - dovoljno da ona obiđe svet.

Fotka dvojice možda i najpopularnijih atkivnih sportista Srbije, koju je prvo objavio Teodosić na Instagramu, potom i njegovi Los Anđeles Klipersi, a na kraju i NBA liga svesna da je imala VIP gosta iz sveta tenisa, izazvala je brojne komentare.

Na srpskom online prostoro dominirali su oni o tome koliko bi, s razlogom, trebalo da budemo ponosni što imamo takve asove, a nisu retki ni oni u kojima se komentariše kvalitet sportske opreme u kojoj nastupaju Klipersi ove sezone.

Ipak, jedan detalj promakao je mnogima, a to je specijalno ortopedsko pomagalo koje se shodno izgledu može opisati i kao "trotinet za povređene sportiste", uz koje je Teodosić došao do "Stejlps centra" na utakmicu sa Golden Stejt Voriorsima.


Uglavnom, jasno je šta je svrha ovog pomagala - da se Teodosić sve vreme oslanja na koleno i da povređeno stopalo bude u položaju u kojem ne trpi nikakvu silu, kako bi se maksimalno ubrzao period neophodan da se prevaziđe tegoba zvana plantarni fascitis. Svi smo nedvosmisleno mogli da se uverimo u ozbiljnost Teodosićeve povrede, ali i ozbiljnost procesa oporavka.

Prema informacijama do kojih je Mondo došao iz izvora bliskih kapitenu naše košarkaške reprezentacije, on bi na teren mogao da se vrati pre 2018. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC