Open IPTV je pripremio novi serijal dobrih filmova

Autor:

Televizijski kanal HBO2, 6. 11. donosi nam fantastičan film “Kapital”, koji možete pogledati u terminu od 17.15 časova.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel/Promo

Viši investicioni bankar Naomi Bišop (Ana Gan), koja pokušava da se popne na vrh korporativne ljestvice u kompetitivnoj firmi na Vol stritu, upravlja kontroverznim tehnološkim inicijalnim javnim ponudama u svijetu koji je u postfinansijskoj krizi, u kome se sumnja u odanost. Pravila su jasna, ali pritisak da se ostvari značajan profit i dalje ostaje izuzetno snažan. „Kapital“ je svojevrsna drama o ženama na Vol stritu, ali ne o zločinu ili katastrofi, već o ženama koje napreduju zahvaljujući konkurenciji i ambiciji, dogovorima i strategiji, ali koje moraju pažljivo da usaglase profesionalne i privatne aspekte svojih života da bi ostale ravnopravne u igri. „Kapital“ su režirale, pisale, producirale i finansirale žene, i predstavlja izvjesnu saradnju između žena iz šou-biznisa i finansijskih magova – pravih žena sa Vol strita – koje su odlučile da ulože novac u ovaj film jer su željele da njihova priča bude ispričana.

Film “Dama iz dvorišta”, je istinita, životna i dirljiva priča, koja je na programu u utorak, 7. novembra 2017. godine na kanalu HBO.

Zvijezda serije “Dauntonska opatija” i dvostruka dobitnica Oskara, dama Megi Smit, ponovo tumači jednu od svojih najslavnijih uloga – jedinstvenu gospođicu Šepard – u filmu Dama iz dvorišta, komičnoj adaptaciji memoara Alana Beneta, nastaloj iz čuvenog pozorišnog komada. Benetova priča je zasnovana na istinitoj priči o gospođici Šepard, ženi nepoznatog porijekla koja “privremeno” parkira svoj kombi ispred Benetove kuće u Londonu i ostane tu da živi narednih petnaest godina. Nešto što počne kao nerado učinjena usluga, pretvara se u odnos koji će oboma promijeniti živote. Film je sniman na ulici i u kući gdje su Benet i gospođica Šepard živjeli sve te godine, a proslavljeni reditelj Nikolas Hinter udružuje se sa Benetom (Ludilo kralja Džordža, Generacija za pamćenje) da na veliko platno prenese ovu dirljivu, životnu priču.

Majkl Daglas glumi koreografa Zaka u filmu “Plesači prvog reda”, adaptaciji čuvenog brodvejskog mjuzikla. TV CINEMAX, 9. novembar u 20.00 časova.

Slavni brodvejski mjuzikl dolazi na veliki ekran u adaptaciji Ričarda Atenburga. Grupa plesača okuplja se na pozornici jednog brodvejskog pozorišta na audiciji za novi mjuzikl koji režira Zak (Majkl Daglas). Nakon početnih eliminacija, ostaje šesnaest aspiranata. Među posljednjima je stigla nekadašnja glavna plesačica Kejsi  koja je nekada bila u burnoj ljubavnoj vezi sa Zakom, ali ga je napustila kad je otišla u Holivud. Više od godinu dana je bez posla i dovoljno je očajna da pristane da bude samo dio ansambla i izađe na audiciju za njega; no je li on spreman dopustiti da profesionalizam nadvlada njegove lične osjećaje o njihovoj prošlosti, to će se tek vidjeti. Kako se radnja filma odvija, otkriva se pozadina svakog od plesača. Neke su smiješne, neke ironične, neke tužne. Bez obzira na njihovo porijeklo, svima im je jedno zajedničko: strast za plesom.

Za četvrtak, 9.11. rezervisan je još jedan film, za filmske sladokusce ovaj put „Porodica Feng”, na kanalu HBO, u 17.20 časova.

Eni (Nikol Kidman) i Bakster (Džejson Bejtman), odrasla djeca kontroverznog bračnog para, konceptualnih umjetnika, poznatih po neobičnim i sablasnim javnim nastupima, nikada nisu preboljeli činjenicu da su ih roditelji tokom cijelog njihovog djetinjstva koristili u svojim često krvavim i uznemirujućim satiričnim javnim nastupima. Često se zbog toga sukobljavaju sa sada ostarjelim roditeljima i krive ih za probleme koje imaju u svojim odraslim životima. Međutim, Eni i Bakster postaju zabrinuti kad im policija javi da su im roditelji nestali tokom izleta u okolini grada. Brat smatra da je moguće da im se desilo nešto zaista loše, ali sestra je ubijeđena da je riječ o još jednoj od njihovih glupih igara ili uvrnutih konceptualnih nastupa. Ubjeđuje ga da sami krenu u potragu za njima.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti