• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Večeras počinje Sarajevo Unlimited 2017

Autor mondo.ba

Trodnevni forum traje 2. do 4. novembra

Drugi po redu regionalni forum inovacija, Sarajevo Unlimited, biće otvoren večeras u Vijećnici u Sarajevu, i trajaće do subote, 4. novembra.

Sarajevo Unlimited je prva regionalna platforma za okupljanje vizionara, inovatora, mladih preduzetnika, organizacija, institucija i domaćih i stranih investitora na jednom mjestu. A glavna tema ovogodišnjeg foruma je Ekonomski prosperitet i rast kroz inovaciju.

Forum se održava na pet lokacija u Sarajevu: Dom mladih, Kino Meeting Point, Vijećnica, Mikser House i Networks. Očekuje nas 3.000 učesnika, 55 govornika iz cijelog sveta, 50 startapa iz BiH i regije, šest „keynote“ govornika. A u okviru foruma će biti realizovano šest panel diskusija, sajam preduzetništva i inovacija, umjetnički performansi, hakatoni i radionice.

Kompanija m:tel je jedan od zvaničnih partnera foruma Sarajevo Unlimited 2017. Povezivanje ljudi iz BiH i cijelog svijeta, biznis inovacije, učenje i tehnologija su u fokusu ovog foruma, ali i važan dio misije kompanije m:tel.  U okviru foruma, prethodni vikend je organizovan m:tel Hackathon, a tokom predstojećeg vikenda na Sarajevo Unlimited-u će učestvovati i predstavnici kompanije m:tel.

Detaljan program ove manifestacije potražite na njihovom zvaničnom sajtu, na adresi www.weareunlimited.ba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS