Večeras počinje Sarajevo Unlimited 2017

Autor:

Trodnevni forum traje 2. do 4. novembra

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

Drugi po redu regionalni forum inovacija, Sarajevo Unlimited, biće otvoren večeras u Vijećnici u Sarajevu, i trajaće do subote, 4. novembra.

Sarajevo Unlimited je prva regionalna platforma za okupljanje vizionara, inovatora, mladih preduzetnika, organizacija, institucija i domaćih i stranih investitora na jednom mjestu. A glavna tema ovogodišnjeg foruma je Ekonomski prosperitet i rast kroz inovaciju.

Forum se održava na pet lokacija u Sarajevu: Dom mladih, Kino Meeting Point, Vijećnica, Mikser House i Networks. Očekuje nas 3.000 učesnika, 55 govornika iz cijelog sveta, 50 startapa iz BiH i regije, šest „keynote“ govornika. A u okviru foruma će biti realizovano šest panel diskusija, sajam preduzetništva i inovacija, umjetnički performansi, hakatoni i radionice.

Kompanija m:tel je jedan od zvaničnih partnera foruma Sarajevo Unlimited 2017. Povezivanje ljudi iz BiH i cijelog svijeta, biznis inovacije, učenje i tehnologija su u fokusu ovog foruma, ali i važan dio misije kompanije m:tel.  U okviru foruma, prethodni vikend je organizovan m:tel Hackathon, a tokom predstojećeg vikenda na Sarajevo Unlimited-u će učestvovati i predstavnici kompanije m:tel.

Detaljan program ove manifestacije potražite na njihovom zvaničnom sajtu, na adresi www.weareunlimited.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti