Budite sigurni u siguran internet

Autor:

Brz i stabilan internet više nije stvar prestiža, nego osnovni zahtjev modernog doba. Zato, kada birate uslugu i paket koji vam odgovara, odlučite se uvijek za kvalitet.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

m:tel-ovi internet paketi realizovani su putem najsavremenijih pristupnih tehnologija, sa brzinama i do 60/30 Mbps. Osim toga, korisnicima je na raspolaganju stručna podrška tokom 24 časa, sedam dana u nedjelji.

Aktuelna ponuda ovog operatera za sve nove i postojeće korisnike koji reugovore uslugu internet paketa, podrazumijeva popust od 10% tokom 12 mjeseci, i traje do kraja godine. Takođe, navedeni korisnici, u okviru ove ponude, mogu uzeti i originalni Kaspersky antivirus program po cijeni od 1 KM. Kaspersky antivirus program predstavlja osnovu za bezbjednost računara na internetu, posebno dizajniran da zaštiti od virusa, zlonamjernih programa i napada hakera.

Ukoliko vam je potrebna stabilna, brza i sigurna internet konekcija, podrška dostupna 24 časa na dan, bezbjednost i kvalitetan pristup globalnoj mreži, budite sigurni da ćete biti zadovoljni m:tel-ovom ponudom. 

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite m:tel prodajno mjesto.

Tagovi:

Ostale vijesti