• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Celo telo tu me boli“ pred bijeljinskom publikom

Autor mondo.ba

Na oduševljenje brojnih posjetilaca, glumci Gradskog pozorišta „Jazavac“ predstavili su se sinoć bijeljinskoj publici predstavom „Celo telo tu me boli".

Sala Kulturnog centra bila je pretijesna za sve one koji su željeli da vide bravure banjalučkih glumaca, koji su svoju hit-predstavu po scenariju Nikole Pejakovića izveli pred bijeljinskom publikom.

Predstava je izvedena u okviru mini-turneje banjalučkog pozorišta po cijeloj BiH, iza koje stoji vodeća mikrokreditna organizacija „Mikrofin“, koja na ovaj način obilježava dvije decenije od početka rada.

Šef bijeljinske filijale „Mikrofina“ Dragana Rodić naglasila da je ovo poklon bijeljinskoj publici, te posebno njihovim klijentima, kao simobiličan znak pažnje za dugogodišnju vjernost. 

Željeli smo da se odužimo svim našim klijentima koji su sve ove godine bili uz nas. Kao društveno odgovorna kompanija, Mikrofin je ovu godinu proveo u znaku brojnih donacija, staviviši poseban naglasak na podršku razvoju naše kulturne scene i domaće produkcije, ali i u okviru generalnih napora da kultura bude dostupna u svakom našem mjestu, koliko god ono bilo udaljeno od centara kulturnih dešavanja“, kazala je ona.

Ona je najavila da će „Mikrofin" do kraja mjeseca obradovati najmlađe Bijelljince savremenim dječijim igralištem, u sklopu velike donatorske akcije. Kako je precizirala, igralište će biti sagrađeno u naselju Ledinci.

Ovo će biti četvrto igralište koje „Mikrofin" podiže u BiH, nakon što su prethodna tri sagrađena u Banjaluci, Prijedoru i Bihaću. Pored Bijeljine, do kraja godine će još jedan grad dobiti novo igralište, kao poklon ove kompanije.

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je odobrio više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za dvadeset godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte. Dvadesetu godišnjicu obilježava brojnim donacijama, od kojih se posebno ističe izgradnja dječijih igrališta, ali i brojne predstave i koncerti koji će do kraja godine biti organizovani uz besplatan ulaz za publiku.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sogonja

E ovo je cjepanje od smijeha, obavezno pogledati!

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop