• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svečano otvoren Sarajevo Unlimited 2017

Autor mondo.ba

U sarajevskoj Vijećnici je u četvrtak, 2.11, svečano otvoren dugi po redu regionalni forum inovacija, Sarajevo Unlimited 2017, koji će trajati do subote 4.11.

Kompanija m:tel je jedan od zvaničnih partnera foruma Sarajevo Unlimited 2017, a u ime kompanije, na otvaranju se obratio Zoran Bugarski, direktor funkcije informacionih tehnologija u kompaniji m:tel.

„Povezivanje ljudi iz BiH i cijelog svijeta, biznis inovacije, učenje i tehnologija su u fokusu ovog foruma, ali i važan dio misije kompanije m:tel. Stoga ne čudi što upravo m:tel kao lider u oblasti telekomunikacija i savremenih tehnologija i Logosoft kao dio m:tel poslovne porodice, daju nesebičnu podršku njegovom održavanju. Poslujući odgovorno na ovo tržište donosimo najnovija IT rješenja i omogućavamo korisnicima u BiH da komuniciraju na isti način kao bilo gdje u savremenom svijetu“, rekao je gospodin Bugarski tom prilikom.

A u okviru foruma, pod pokroviteljstvom kompanije m:tel, održan je i panel pod nazivom „Kako telekomi mogu pomoći kompanijama u njihovoj digitalnoj transformaciji“. Na panelu su učestvovali Aleksandar Mastilović, ekspert za telekomunikacije, Bojan Šukalo, IT stručnjak iz kompanije m:tel, Erik Majer iz Deutsche Telecom-a, Hasan Hasić iz sektora za digitalni banking Raiffeisen banke u BiH, Mila Milenković iz Telekoma Srbija i Miša Tomašev iz kompanije Asseco-see.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS