• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP RS: Mladost rutinski do sedmog trofeja! (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Sedmu godinu zaredom, odbojkaši brčanske Mladosti pobjednici su Kupa Republike Srpske. U finalnom meču, Brčaci savladali Borac m:tel u Banjaluci 3:0 (25:19, 25:21, 25:23)

 Borac Banjaluka Mladost Brčko 0:3 24. finale odbojkaškog Kupa RS 2017 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Lako i ubjedljivo odbojkaši Mladosti iz Brčkog slavili su u finalu protim Borca m:tel u Banjaluci 3:0, po setovima 25:19, 25:21 i 25:23, i tako sedmu godinu zaredom osvojili trofej u Kupu Republike Srpske.

Tim Ljubiše Ristića još jednom je potvrdio svoju nadmoć na domaćim terenima i opravdao ulogu favorita u banjalučkom "Boriku".

Dominirali su gosti u prva dva seta, a Banjalučani su najveći otpor pružili u trećem setu, kada su uspjeli i povesti, ali su gosti brzo uspjeli da se konsoliduju i slave 25:23, za konačnih 3:0.

Za najboljeg igrača finalnog susreta izabran je libero Mladosti Mlađan Lukić.

KISIĆ

Pred početak 24. finala Kupa RS, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović uručio je nagradu Žarku Kisiću, tehničaru Brčaka, najboljem pojedincu u najmasovnijem takmičenju.

Za šampionsku ekipu Mladosti nastupili su: Mlađan Lukić, Eldar Trakić, Jovan Ćendić, Radoslav Janjić, Mirza Keserović, Aladin Tokić, Azur Eminović, Žarko Kisić, Tihomir Gajić, Amir Čolo, Andrija Divljan, Adi Osmanović i kapiten Saša Zimonjić. Treneru Ristiću u stručnom štabu pomagali su Branko Mišić i Damir Simikić.

Banjalučki "crveno-plavi" ponovili su uspjeh iz 2012. godine, kada su takođe igrali u finalu protiv Mladosti, dok je četvorostruki uzastopni šampion BiH stigao do sedmog uzastopnog trofeja i sada ima samo jedan manje od rekordera Modriče.

Modričani su posljednji put podigli trofej 2010. godine, godinu prije nego što je krenula dominacija tima iz Distrikta Brčko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC