• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Mladosti: Našoj odbojci treba snažan Borac

Autor mondo.ba

Treneri Mladosti i Borca, Ljubiša Ristić i Mišo Marjanović, složni su u ocjeni da su Brčaci zasluženo stigli do sedmog uzastopnog Kupa Republike Srpske u odbojci, ali i da se banjalučki klub predstavio u veoma lijepom svjetlu.

 Kup RS (finale): Borac - Mladost 0:3, izjave  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Mladost je u finalu Kupa RS u banjalučkom "Boriku" savladala domaći Borac rezultatom 3:0 (25:19, 25:21, 25:23) i po sedmi put uzastopno podigla trofej namijenjen pobjedniku ovog takmičenja.

Trener gostiju iz Brčkog Ljubiša Ristić najprije je izrazio žal što zbog povrede nije nastupio kapiten Banjalučana Davor Džombić.

"Ipak, po prikazanoj partiji su zaslužili sve čestitike. Mnogo navijača u 'Boriku', pa čestitke idu domaćinu jer našoj odbojci treba snažan Borac. Naravno, nama je još draže što smo uzeli sedmu titulu u Kupu RS", rekao je Ristić poslije meča.

Mladost nema mnogo odmora jer već 23. novembra igra protiv izraelskog Hapoela u okviru CEV kupa.

"Od početka priprema za evropske dvoboje smo imali snažne prijateljske utakmice sa timovima iz regije jer na žalost naše prvenstvo nije na tom nivou. Hapoel je tim po mjeri, pripremaćemo se u Kragujevcu protiv Radničkog".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Njegov kolega sa klupe Banjalučana Mišo Marjanović istakao je da je publika mogla da uživa u finalnom meču.

"Biće dana za megdana. Možda bi sa Džombićem nešto više napravili, ali šta je tu je. Publika je mogla da uživa, odigrali smo odlično i bila je to dobra odbojkaška predstava. Plasman među četiri najboilja tima u prvenstvu BiH je naš cilj koji možemo da ostvarimo ako budemo ovako igrali kao što smo protiv Brčaka", izjavio je Marjanović.

Kapiten pobjedničkog tima Saša Zimonjić čestitke je uputio svojim saigračima, ali i Borcu na dobroj organizaciji finala Kupa RS.

"Uspjeli smo da odbranimo trofej i nastavimo niz od čak sedam pehara Kupa RS. Čestitam svojim igračima, ali i domaćinu na odličnoj organizaciji finalne utakmice".

Borko Ilić, odbojkaš crveno-plavih, naglasio je da je meč sa brčanskim timom bio jako važan za Banjalučane.

"Po drugi put smo igrali finale. Znali smo da će biti težak meč, ušli smo srčano i borbeno, ali je presudilo iskustvo gostiju iz Brčkog, posebno u trećem setu kad se lomio rezultat", podvukao je Ilić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC