Stručnjaci iz m:tel-a dijele znanje sa studentima

Autor:

U okviru dugogodišnje partnerske saradnje sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Banjaluci, kompanija m:tel je u okviru edukativnog projekta m:teme pokrenula niz besplatnih predavanja za studente i studentkinje ETF-a.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

Pod motom „Budi u centru zbivanja“, stručnjaci iz m:tel-a sa dugogodišnjim radnim iskustvom dolaze sa nizom interesantnih tema, predavanja i radionica iz različitih oblasti IKT industrije.

Tokom ovih susreta studenti će moći čuti i saznati kako teorija živi u praksi, koji su savremeni tokovi u telekomunikacijama, da otvoreno postavljaju pitanja u vezi sa „živim“ sistemima i tehnologijama, ali i da čuju brojne razloge zašto baš kompanija m:tel treba da bude polazna tačka njihove buduće karijere.

Pričaće se o: komutaciji u telekomunikacionim mrežama, transportu-IP/MPLS-Servisima, kako izgraditi informacioni sistem manje kompanije (radionica), o bežičnoj pristupnoj i transportnoj mreži, internet servisima, servisima -Core/Distribution/Access topologije.

Predavanja počinju 9. 11.2017. i odvijaće se u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta do aprila sljedeće godine, a detalji i informacije o terminima i predavačima dostupni su ovdje.

Ovo je i jedinstvena prilika za sve studente da uvide koliko široku lepezu aktivnosti obuhvata jedna telekomunikaciona kompanija kakva je m:tel, te da i za sebe lično naprave procjene u vezi sa budućim interesovanjima kako za praktičnu nastavu tako i za profesionalni put.

Tagovi:

Ostale vijesti