• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Ne sviđa mi se ovo...

Autor mondo.rs

Trener Partizana žali što njegov tim prošle nedelje protiv Limoža nije odigrao kao u porazu od Lokomotive.

 Miroslav Muta Nikolić nakon poraza Partizana od Lokomotive 83:93 Izvor: MN PRESS

Miroslav Nikolić izjavio je da je "oko 65 odsto" zadovoljan igrom oslabljenog Partizana u utakmici 5. kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj (83:93).

"Oni su najbolja ekipa u grupi. Borili smo se, 'izginuli' smo bez tri igrača, koji bi nam dosta značili. Igrali smo mnogo bolje u odbrani, angažovali smo se maksimalno, vodili... ali u trenucima kada se rešavala utakmica, izgubili smo disciplinu u napadu", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

"Čestitam momcima na boljoj partiji, ali još to treba da se 'zateže' i u odbrani i u napadu. Sledi nam jako važna utakmica protiv Mege u ABA ligi, jer ne želim da moji mladi igrači uđu u seriju poraza", dodao je on.

Nikolić je precizirao da je Novica Veličković protiv Crvene zvezde igrao "pod diklofenima", a na pitanje da li će on, Čakarević i Stevanović biti spremni za subotu, odgovorio:

"Ne bih baš ni da otkrivam, ali teška je situacija".

ZAGORAC

Upitan ima li promena u nastojanju da Rade Zagorac potpiše za crno-bele, Nikolić se samo nasmejao. "Ima raznih priča, dolazi, ne dolazi... Ostaću uzdržan".

Trener Partizana nastavio je analizu...

"Ne sviđa mi se što igramo dobro protiv jačih, pa izgubimo. Trebalo je ovako da igramo, pa da pobedimo Limož. Odbrana od 'pika' ide dosta bolje, ali tim nam se skupljao u etapama i treba vremena da se sve to uklopi. Zadovoljan sam nekih 65 odsto".

Još neke konkretne zamerke?

"Taj ekstra pas opet nije funkcionisao. Vanja Marinković je nekoliko puta bio sam na strani pomoći i nije dobio loptu. Naši Amerikanci moraju više da igraju bez lopte, a ne da stalno driblinzima rešavaju situacije. Imamo mi i druge akcije".

Nikolić se na kraju vratio direktnom razlogu poraza.

"Oni su iskusna ekipa i čekali su naše greške. Mi smo izgubili svojom krivicom, jer smo počeli individualno da rešavamo napade. To su te dečije bolesti o kojima pričam...Nismo još dostigli prepoznatljivu igru, da imamo jaku odbranu i da iz nje trčimo kontranapade, da igramo modernu košarku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC