Još jedan holivudski MANIJAK!

Autor:

Skidao se go i masturbirao pred koleginicama iz sveta stend-ap komedije!

0
A- A A+

Jedan od najpopularnijih komičara današnjice je optužen da je seksualno uznemiravao pet žena, zbog čega njegova karijera trenutno doživljava sunovrat.

Lui Si Kej (Louis C.K) optužen je od strane pet koleginica sa stend-ap scene, koje tvrde da se pred njima skidao go i masturbirao!

Dejna Min Gudman i Džulija Volov navele su da su sa komičarem imale poslovni sastanak, i da ih je pitao da li može da im pokaže penis.

"Skinuo je gaće pre nego što smo stigle da odgovorimo, skinuo se potpuno go i počeo da masturbira," opisale su one za američke medije.

Ebi Škakner ispričala je da je zvala Luija telefonom na jedan nastup, a da je on počeo da masturbira dok su razgovarali, i da je "jasno čula sve što se dešavalo".

Rebeka Kori navodi da je na snimanju TV serije Si Kej pitao da li bi ga gledala dok masturbira, i da je odbila.

"Podsetila sam ga da je oženjen i da ima dete, nakon čega se postideo i rekao da ima i brojne psihičke probleme," rekla je ona.

Peta žena nije želela da joj se objavi ime, ali je navela da se incident odigrao još krajem devedesetih na setu šoua Krisa Roka.

"Pitao me je nekoliko puta i na kraju sam pristala," priznala je ona.

Lui je jedan od najpopularnijih komičara današnjice, autor više serija i TV specijala. Naročito su popularni njegovi živi nastupi, i čak osam puta je rasprodao Medison skver garden.

U svetlu ovih optužbi, HBO je sa svog servisa povukao Luijeve specijale, i povukao poziv komičaru da učestvuje u humanitarnom događaju za obolele od autizma. Premijera njegovog filma "I love you daddy" je odložena.

Izvor: YouTube

U tom filmu, Si Kej igra oca čija se kćerka upliće u vezu sa starijim muškarcem optuženim za seksualno uznemiravanje više žena...

Ovo nije prvi put da se "šuška" o neprikladnom ponašanju komičara. Glumica Rozen Bar je prošle godine javno izjavila da Lui "dr*a pred ženama", i da je samo pitanje vremena kada će ga uhapsiti zbog toga.

"Nije samo on u pitanju, mnogi komičari vole da vas zaključaju u garderobu i počnu da masturbiraju pred vama. To je samo jedan u nizu problema za žene u svetu komedije," rekla je Barova.

PR služba komičara saopštila je da on "neće odgovarati na pitanja na temu seksualnog uznemiravanja".

Ostale vijesti