Emina se razvodi od Mustafe Sandala?

Autor:

Turski mediji "bruje" o navodnom razvodu poznatog para

0
A- A A+

Emina Jahović i Mustafa Sandal u braku su već 9 godina, imaju dvojicu sinova, a mediji u Turskoj su sve šokirali informacijom o njihovom razvodu.

Naime, kako navode, par ima problem u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno. Navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu, a kao razlog naveli Mustafinu posesivnost i ljubomoru.

"Poslednjih nekoliko meseci su se udaljili. Emina se posvetila novim pesmama i spotovima, sve slobodno vreme posvećuje deci, a on je počeo da se oseća zapostavljeno. Stalno joj je prebacivao da je previše odsutna, a ona nije tome pridavala značaja. Emina je uvek pričala da je Mustafa podržava u njenoj muzičkoj karijeri, ali mu je smetalo što često putuje u Srbiju i što je i dalje fokusirana na to tržište. Ona je objavila nekoliko pesama na turskom, ali je oduvek volela svoju publiku u Srbiji, tako da je poslednje projekte radila u zemlji iz koje potiče", rekao je izvor za turske medije i nastavio:

"Jedne večeri Emina je kasno došla sa poslovnog sastanka, gde se dogovarala o premijeri novog singla u Srbiji i on je poludeo. Rekao joj je da to više ne može tako, da mora da odluči gde će da bude i da ne može porodica da trpi zbog nje. Nju je to mnogo povredilo jer je mnogo posvećena sinovima Jamanu i Javuzu, tako da je predložila da razmisle o razvodu jer ovako više ne ide. Međutim, još uvek nisu podneli zahtev za razvod, ali ukoliko uskoro ne pronađu zajednički jezik, to je neizbežno", zaključuje izvor.

Međutim, Emina i Mustafa su se pre nekoliko dana pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada rekao:

"Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu", rekao je Mustafa za turski magazin "Haberler", dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

"Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi", dodala je.

Emina i Mustafa venčali su se 2008. godine. U ulozi roditelja ostvarili su se 2009, kada je Emina na svet donela sina Jamana. Tri godine kasnije dobili su drugog sina Javuza. Par živi u kući u elitnom naselju na periferiji Istanbula, a njena vrednost procenjuje se na 700.000 evra.

:) Başladığımız yerdeyiz

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on

Tagovi:

Ostale vijesti