• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O Jokićevoj čaroliji: "Pomislio sam nema šanse!"

Autor mondo.rs

Srpski košarkaš bio je "autor" nekih od najspektakularnijih poteza prošle večeri u NBA ligi. Za jedan je njegov trener bio siguran da "prolazi", a za drugi već nije...

Nikola Jokić igra odlično i ove sezone za Denver Nagetse, a u pobedi nad Orlandom (125:107) još jednom je pokazao koliko ima odličan pregled igre i kako su asistencije njegov "trejdmark".

U pobedi svog tima bio je na korak od tripl-dabl učinka i za to mu je nedostajao još samo jedan dobar pas za saigrače - imao ih je devet uz 12 poena i 17 skokova - ali su neka od dodavanja bila spektakularna i zaslužila su mesto među najlepšim potezima prethodne večeri, a možda i meseca.

Jokić
Izvor: YouTube


Prvo je "odbojkaški" gurnuo loptu u desni korner gde je spreman za šut za tri poena bio Vil Barton, potom je iz suprotnog ugla sam pokazao koliko je popravio šut i postigao fantastičnu trojku uz zvuk sirene, a onda i zapanjio domaće navijače potezom sa centra igrališta...

Bio je to "alej-up" koji nije video niko sem njegovog saigrača Keneta Farida!

"Taj pas me je podsetio na saradnju Bobija Hurlija i Granta Hila, nekada davno... Kada je bacio loptu - pomislio sam nema šanse da će Farid uspeti da je stigne!", ispričao je trener Majk Maloun posle meča, koji je više vere imao u prethodno opisan Jokićev šut za tri poena: "Znao sam da to ulazi!".

Ni sam Kenet Farid, koji je poznat po snažnim zakucavanjima, i za koga Jokić kaže da još "moćnije" stvari radi na treningu, nije bio siguran da će uspeti i prisetio se da je tako nešto pomislio samo pre pet godina kada je igrao sa Džavalom Mekgijem.

"Mislio sam da je previsoko, ali on može toliko da skoči. Bio je to lep potez", ispričao je skromni Nikola Jokić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC