• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić asistirao, BATE pobedio i sprečio bruku

Autor mondo.rs

Zvezdin rival u Ligi Evrope bio pred eliminacijom iz Kupa Belorusije, ali je golovima u nadoknadi i produžetku sprečio senzaciju.

 Ivanić asistirao, BATE pobedio i sprečio bruku Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nije čudo zašto Crvena zvezda želi Mirka Ivanića u zimskom prelaznom roku i spremna je da odreši kesu za njegov transfer (ukoliko prethodno proda nekoga od trenutnih nosioca igre, pre svih Boaćija ili Kangu).

Vezista BATE Borisova još jednom je ove nedelje demonstrirao kvalitet, kada je ušao sa klupe u utakmici osmine finala Kupa protiv Torpeda i sa dve asistencije sprečio eliminaciju.

Gosti su vodili do drugog minuta nadoknade, ali je onda centaršut naturalizovanog reprezentativca Crne Gore u izjednačenje pretvorio Nikolaj Signjevič. Domaćin je u produžetak ušao psihološki stabilniji i uspeo da spreči veliko iznenađenje. Vitalij Rodionov je u 101. minutu iskoristio nesebično dodavanje Ivanića za konačnih 2:1.

Trener Aleksandar Jermakovič odlučio je da za ovu utakmicu promeša tim u odnosu na onaj koji je igrao nekoliko dana ranije, kada je BATE kao gost u prvenstvu savladao Torpedo 4:2 i to ga je umalo skupo koštalo... Zahvaljujući Mirku Ivaniću, Zvezdin naredni protivnik u Ligi Evrope, ipak se plasirao u četvrtfinale nacionalnog Kupa.

Pre dolaska crveno-belih u Belorusiju (23. novembra), tim iz Borisova će narednog vikenda imati još jednu utakmicu, protiv petoplasiranog Nemana. Biće to duel pretposlednjeg kola, a podsetimo, BATE koji je 11 puta uzastopno osvajao titulu trenutno zaostaje jedan bod za vodećim Šahtjorom iz Soligorska. Razlika je do nedavno bila četiri boda, ali su aktuelnom šampionu vraćena tri boda koji su mu prethodno bili oduzeti zbog nepravilnosti oko nastupa jednog od igrača.

Što se tiče Lige Evrope, BATE je trenutno treći na tabeli sa šest bodova manje od Arsenala, a jednim od Zvezde, dok ima bod više od Kelna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC