Strašan udes kod Kovačice, poginule bodibilderke

Autor:

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Kovačici tri osobe su poginule na licu mesta. Život su izgubile i reprezentativke Srbije u bodibildingu i fitnesu Milca Beslać i Branislava Jovanović.

0
A- A A+


Kako je agenciji Beta rečeno u Savezu Srbije za bodibilding, poginule su višestruka prvakinja države i Balkana u fitnes kategoriji 16-godišnja Milica Beslać i višestruka prvakinja države i Balkana u fizik kategoriji, 48-godišnja Branislava Jovanović.

Takođe, u nesreći je poginula i T.B, majka Milice Beslać, dok je njen otac teško povređen.

Oni su se vraćali sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, a policija će utvrditi kako je došlo do sudara putničkog vozila i kamiona u kojem su poginule tri osobe.

Blic" navodi da je do sudara kamiona "man" iz Novog Pazara i automobila "folksvagen bora" iz Sombora u Ulici bratstva i jedinstva bb došlo jer vozač automobila nije ustupio prvenstvo prolaza.

SAUČEŠĆE MINISTRA

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je duboko žaljenje zbog tragedije koje se prošle noći dogodila u Kovačici.

"Izuzetno me je potresla vest o smrti Milice i Branislave. Ovo je nenadoknadiv gubitak za srpski sport, koji je ostao bez dve sjajne osobe i šampionke u svakom smislu te reči."

Ostale vijesti