• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić o Mornaru: Opasnost je vanjski šut

Autor mondo.ba

"Igosi" će, nakon poraza od Zadra u prošlom kolu, večeras biti gosti ekipi Mornara u posljednjoj utakmici 8. kola ABA lige.

 Bajić o Mornaru: Opasnost je vanjski šut Izvor: Samir Cacan/MONDO

Ekipe u ovaj meč ulaze sa identičnim skorom od tri pobjede u četiri poraza, a pobjedom bi se izjednačili na tabeli sa ekipama koje su plasirane od petog do desetog mjesta.

Barani su prošle sezone pobjedom u posljednjem kolu upravo protiv Igokee obezbijedili opstanak u regionalnom takmičenju.

"Mornar je izuzetno kvalitetan tim, koji igra dobro na domaćem terenu i tim koji, ukoliko im se otvori vanjski šut, može da pobijedi mnogo ozbiljnije ekipe nego što je Igokea. Imamo problem sa povredema, ali šta je tu je. Pokušaćemo pružiti što jači otpor i ukoliko nam se ukaže promil šanse za pobjedom, nadam se da ćemo ga iskoristiti. Ne smije nam se dešavati ono što nam se desilo u Zadru, da nakon 25 minuta odlične igre i prilika da povećamo prednost na više od deset poena to prospemo i prepustimo inicijativu protivniku", rekao je Dragan Bajić za Glas Srpske.

POVEZANE VIJESTI

Bek Igokee i povremeni reprezentativac BiH Nikola Gajić smatra da je preduslov za pobjedu ekipe iz Laktaša dobra odbrana.

"Imaju odlične šutere koji igraju odličan 'pik' i to su elementi koje moramo da zaustavimo ukoliko želimo pobjedu. Bitno je da od početka igramo kvalitetnu odbranu jer je to preduslov da dođemo do pobjede" rekao je Nikola Gajić za Glas Srpske.

Meč u dvorani "Topolica" počinje u 21 čas, a tekstualni prenos na našem portalu počinje 30 minuta prije početka utakmice u Baru.

Pratite MONDO i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC