"Pred svima mi je vaćario ženu"

Autor:

Glumac otkrio još jednog zlostavljača!

0
A- A A+

Glumac Džejson Bejtman ispričao je da mu je "hotelijer slavnih" Andre Balaš pipao ženu!

Incident se dogodio u hotelu "Čiltern fajerhaus" u Londonu, nakon premijere filma "Grozni šefovi 2". Na zabavi posle premijere bio je Bejtman sa suprugom Amandom Ankom, zatim ostatak glumačke ekipe – Dženifer Aniston, Džejson Sudejkis, Čarli dej i drugi.

"Balaš je gostima ponudio da obiđu hotel, koji je nastao od preuređene vatrogasne stanice. Moja supruga je pristala, a on joj je savetovao da se popne na vrh kako bi videla 'nezaboravan pogled na London'. Amanda je oklevala jer je nosila kratku, kožnu haljinu, ali je ipak počela da se penje uz merdevine. On je ostao na zemlji, pružio je ruku i uhvatio je za međunožje dok je stajala na merdevinama," saopštio je Bejtman.

Amanda je odmah prijavila suprugu šta se dogodilo, pa je došlo do incidenta – izvređao je hotelijera i pljunuo mu u lice, a zatim sa suprugom napustio zabavu.

Balaša (60), ugostiteljskog mogula čije hotele i restorane uglavnom posećuju slavne ličnosti, već je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Uglavnom su to bile žene zaposlene u njegovim objektima.

Balaš je slab i na poznate dame, pa je do sada bio u vezama sa Umom Turman, Kortni Lav i Čelsi Hendler.

Ostale vijesti