• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Moramo u Arenu, nema licemerja s Evroligom

Autor mondo.rs

"Nemamo nameru da se tako ponašamo", kaže predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

 ZVEZDA: Moramo u Arenu, nema licemerja s Evroligom Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts priprema se za treću ovosezonsku utakmicu u Beogradskoj areni, protiv CSKA, na mestu gde je prošli put (protiv Bamberga) oboren negativni klupski rekord u evroligaškoj poseti - 5.892 gledaoca.

U najavi narednog meča, predsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je da šampion Srbije mora ove sezone da češće igra u najvećoj dvorani, zbog odnosa sa Evroligom i zbog činjenice da će u Areni biti odigran Fajnal-for 2018.

"Zvezda u velikom broju slučajeva ove godine mora da igra utakmice u Areni. Razlog tome je organizacija Fajnal-fora i bili bismo licemerni i nepošteni da izmišljamo razloge zašto ne igramo u Areni. Kad nam se preklope određeni događaji u Areni nećemo igrati tamo, ali to se već zna unapred. Prema Evroligi nemamo nameru da se tako ponašamo", rekao je prvi čovek Zvezde na konferenciji za novinare.

Čović o Zagorcu: Prošlog leta - da, ovog leta - ne



Uz konstataciju da je broj posetioca utaimice Zvezda - Bamberg tumačen i sa "zlom namerom", Čović je rekao da i takva poseta nije sramota.

"Protiv Bamberga nije bila loša poseta, iako se neki nerviraju na to i pričaju da jeste. Prošle godine smo protiv istog rivala prodali 2.238 karata, igrali smo u dvorani Aleksandar Nikolić. Ove godine prodali smo 3.500 karata, iako niko ne mora da nam govori da 3.000 gledalaca nije isto u te dve dvorane", zastao je Čović.

"Pritom, uopšte nisam ubacio elemente socijalnog momenta, problema... U četvrtak nam se preklapa meč sa fudbalskom utakmicom Borac Čačak - Crvena zvezda. Kao zvezdaš to vidim, kao i da veliki broj zvezdaša jako dugo godina čeka koliko-toliko dobar rezultat u fudbalu. Ako se ne varam 14-15 godina. I potpuno razumem koji je sport po interesovanju naših građana prvi. Pa, fudbal...", dodao je predsednik Zvezde.

Predsednik crveno-belih izneo je i konkretne podatke o broju prodatih ulaznica za prošlu sezonu.

"Mi nikada nismo rekli da je Fajnal for u Beogradu cilj. Da li bismo voleli? Da, bilo bi lepo, ali za to nam je potrebna podrška. Svako juri za sebe, za svoj klub. Zvezda je prošle godine prodala više od 102.617 pojedinačnih ulaznica u Evroligi, a od toga je smo šest utakmica igrala u Pioniru. U Areni smo igrali sedam utakmica i prodali 76.820 karata".

Sutrašnji (sreda) meč protiv CSKA, crveno-beli će odigrati od 19.00 časova, a Čović je zajedno sa trenerom Dušanom Alimpijevićem pozvao navijače da podrže ekipu protiv Moskovljana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC