• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nurkić o Jokiću: Znam tačno šta će uraditi...

Autor mondo.rs

Bosanskohercegovački centar Jusuf Nurkić govorio o tome kako je ekipa Portlanda uspela da zaustavi Nikolu Jokića...

Nekoliko sati pred meč Portlanda i Denvera veliko priznanje za Nikolu Jokića koji je proglašen igračem nedelje zapadne konferencije. Međutim, srpski centar je u porazu od Trejlblejzersa odigrao jednu od slabijih partija ove godine...

Za 35 minuta na terenu postigao je svega 6 poena (uz šut 2/9 iz igre), dok je na drugoj strani kod Portlanda, koji je slavio ubedljivo (99:82), najraspoloženiji bio Jusuf Nurkić.


Njegov nekadašnji saigrač iz Denvera, koji je napustio ovu ekipu nakon što je Jokić izabran za startnog centra, a bosanskohercegovačkom košarkašu smanjena minutaža, pružio je veoma dobru partiju i zabeležio 17 poena i pet skokova uz poseban naglasak na tome da je uspeo da zaustavi napadački potencijal srpskog igrača.

Nurkić, ipak, nije hteo sebe da stavlja u prvi plan...

"Nisam ja to mogao uraditi sam. Jokić je sjajan igrač, prosto sam pokušavao da igram odbranu. Znam Nikolu veomo dobro, na neki način znam i šta će probati da uradi. Imao je loš nastup ovoga puta, ali je sjajan košarkaš, što je već pokazao u nekoliko odličnih utakmica u ovoj sezoni. Ali, nije se ovde radilo o njemu, već o našoj odbrani", ispričao je Jusuf nakon meča.

Nurkić Jokić
Izvor: YouTube


Na pitanje da li je bio posebno motivisan na ovom susretu pošto je u pitanju tim za koji je igrao dve i po sezone kazao je da je to za njega "utakmica kao svaka druga", ali vredno podsećanja je da je u jednom od ključnih mečeva za Portland prošle sezone Denveru ubacio 33 poena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC