• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljasova poruka Bofonu

Autor Anadolija

"Ne volim da te vidim takvog. Želim da te vidim kao ono što jesi, i što si još uvijek za mnoge", kao legendu, poručio Kasiljas

  Španski golman Iker Kasiljas (36) uputio je emotivnu poruku Đanluiđiju Buffonu (39), koji je sinoć u suzama okončao karijeru u dresu reprezentacije Italije, koja će po prvi put nakon 60 godina propustiti Svjetsko prvenstvo.

Italija je sinoć odigrala 0:0 u revanšu baraža za Mundijal u Rusiji 2018. godine protiv Švedske, što je nakon poraza 0:1 u Solni značio oproštaj od SP jedne od najvećih fudbalskih reprezentacija svijeta. Samim tim i oproštaj 39-godišnjeg Buffona od dresa "azura" u kojem je odigrao čak 175 utakmica.

"Ne volim da te vidim takvog. Želim da te vidim kao ono što jesi i što si još uvijek za mnoge, kao legendu. Ponosan sam što smo se sretali i viđali mnogo puta. Još uvijek trebaš da uživamo u fudbalu, prijatelju", poručio je  Kasiljas preko Twittera.

Kasiljas je 16 sezona stajao na golu Real Madrida, da bi 2015. prešao u Porto. Na golu Španije do sada je stajao 117 puta. Iako je poziciju prvog golmana državnog tima izgubio od Davida de Hee, još uvijek se nije oprostio od reprezentacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC